Σε συνέντευξή της στον κυριακάτικο Τύπο, η Έλλη Κοκκίνου μίλησε με ειλικρίνεια για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το πόσο αυτή επηρεάζεται από τη δημοσιότητα.  
«Περνάω περίεργες στιγμές» απάντησε η 41χρονη τραγουδίστρια όταν ρωτήθηκε αν νιώθει ευτυχισμένη. «Στιγμές ευτυχίας, αυτή την περίοδο, ζω με το παιδί μου. Δεν έχει ιδέα ο κόσμος για το τι μπορεί να περνάω εγώ» συνέχισε, ενώ αμέσως μετά παραδέχθηκε: «Ζω κάποιες ευτυχισμένες στιγμές, δεν ζω μια ευτυχισμένη ζωή. Μακάρι να τη ζούσα και δεν θα το έκρυβα κιόλας, αλλά αυτή την περίοδο δεν μπορώ να πω ότι είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος».  

Όσο για τη σχέση της με τον 23χρονο Γιώργο Μπόγρη: «Δεν χρειάζεται να κάνω δηλώσεις αν είμαι ερωτευμένη, αφορά εμένα και τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι μαζί» είπε αρχικά, ωστόσο όταν ρωτήθηκε αν αυτή η σχέση την κάνει να περνάει καλά, σχολίασε: «Αν δεν περνάω καλά, δεν είμαι με κανέναν!Γιατί να είμαι με κάποιον αν δεν περνάω καλά; Εδώ γάμο και παιδί είχα και χωρίσαμε! Είναι δυνατόν να έχεις μια σχέση, να μην περνάς καλά και να κάθεσαι με το ζόρι;».  

Τέλος, μίλησε για το πόσο επηρεάζει την καθημερινότητά της η δημοσιότητα: «Όταν κάποιος είναι αναγνωρίσιμος, θα πρέπει να δεχτεί το αντίτιμο της επωνυμίας του. Το έχω δεχτεί. Στα δυσάρεστα σε πειράζει, στα ευχάριστα δεν σε πειράζει τόσο. Αν και θέλεις διακριτικότητα την οποία δεν μπορείς να έχεις. Κοστίζει να μην μπορείς να χαρείς έναν νέο έρωτα, να μη χαίρεσαι προσωπικές σου στιγμές στο δρόμο, κοστίζει να μην είσαι τόσο αυθόρμητος. (…) Το ενοχλητικό είναι που το κάνει ο κόσμος.

Ο φωτογράφος κάνει τη δουλειά του. Θεωρώ όμως μεγάλη ασέβεια όταν το κάνει ο κόσμος, χωρίς ίχνος διακριτικότητας. Είναι παραβίαση της προσωπικής ζωής και έλλειψη παιδείαςΈχω σβήσει φωτογραφίες από μια κυρία, η οποία με φωτογράφιζε με το παιδί μου. Είναι άσχημο όταν ένας συνάνθρωπός μου πουλάει την προσωπική μου ζωή. Γιατί δεν με προστατεύει, αλλά με πουλάει;».

 

Πηγή: yupi.gr