Ιδιαίτερα μαθήματα κάνει η βασίλισσα Ελισάβετ στην Kate Middleton, η οποία αναμένεται τον επόμενο μήνα και εν τη απουσία του συζύγου της πρίγκιπα William να ξεκινήσει τις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις και να αναλάβει τις υποχρεώσεις της, Η βασίλισσα της δίνει συμβουλές πώς να αντεπεξέλθει με επιτυχία και να κάνει καλή εντύπωση δημοσίως.   
Σύμφωνα με πηγές, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επισκέπτεται καθημερινά τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και παίρνει πολύτιμες συμβουλές από την Ελισάβετ, η οποία προσπαθεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση της νεαρής συζύγου του εγγονού της.  

«Η βασίλισσα αισθάνεται μεγάλη τρυφερότητα για την Kate και θέλει να αισθάνεται ότι έχει τη στήριξη όλων» σύμφωνα με πηγή μέσα από τα Ανάκτορα. 

Η 30χρονη Δούκισσα αναμένεται να συνοδεύσει τη βασίλισσα σε δύο επίσημες εμφανίσεις της στο πλαίσιο της Διαμαντένιας Επετείου της τον επόμενο μήνα κι όπως λέει πηγή εκ των έσω «η βασίλισσα προσέχει από κοντά την εξέλιξη της Kate. Οι υποχρεώσεις στις οποίες θα αντεπεξέλθουν μαζί, αναμένεται να είναι πολύτιμο μάθημα για την Kate αλλά και πραγματική τιμή».  

Τον Σεπτέμβριο η Kate αναμένεται να συνοδεύσει τον πρίγκιπα στα Νησιά του Σολομώντα, στο Τούβλου, τη Μαλαισία και τη Σιγκαπούρη.
 

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL