Καλεσμένη στην εκπομπή «Μίλα», η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για το τέλος του «Master Chef Junior», αλλά και για τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, και τη γνωριμία της μαζί του πριν από περίπου 13 χρόνια.  
«Είχαμε έναν κοινό φίλο από την Κεφαλονιά και τον φιλοξένησε ένα καλοκαίρι -το καλοκαίρι του ‘99- στο σπίτι του. Εγώ είμαι βέρα Κεφαλλονίτισσα. Εκεί γνωριστήκαμε» είπε η παρουσιάστρια του Τηλεάστυ για τον σύζυγό της, ενώ όταν ρωτήθηκε αν ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά», απάντησε: «Στην αρχή ήταν “κόρτε”, φλερτ. Εγώ ήθελα λίγο τον χρόνο μου – εκείνος βέβαια με ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που με είδε! Κι εμένα μου άρεσε. Πέρασαν περίπου δεκαπέντε μέρες και από τότε είμαστε αχώριστοι!».  

Όσο για τον χθεσινό τελικό του «Master Chef Junior» και τα συναισθήματά της για την ολοκλήρωσή του: «Εγώ από χθες το βράδυ είχα συγκινηθεί,  γιατί το επεισόδιο ήταν πάρα πολύ όμορφο. Ένιωσα πολύ γεμάτη από πολύ ωραία συναισθήματα. Τελείωσε ένα όνειρο, ένα ταξίδι τηλεοπτικό για μένα, που πήγε πάρα πολύ καλά και που -δόξα τω Θεώ- τα όνειρα που είχαμε όταν ξεκινήσαμε αυτή την εκπομπή, πραγματοποιήθηκαν κατά κάποιο τρόπο. Και νομίζω ότι κι εγώ προσωπικά άφησα καλές εντυπώσεις» σχολίασε εμφανώς συγκινημένη, ενώ όταν η Τατιάνα Στεφανίδου χαρακτήρισε «ανθρώπινη» τη συγκίνησή της, η Μαρία Μπεκατώρου έδειξε να βουρκώνει ακόμα πιο έντονα.    

Πηγή: Yupi.gr