Στον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε η Ναταλία Δραγούμη, καλεσμένη στο «Πρωινό ΑΝΤ1» το πρωί της Τρίτης.  Η συζήτηση ξεκίνησε με τον οικοδεσπότη της εκπομπής να ρωτάει τη γνωστή ηθοποιό, αν έχει και σκεφτεί να μετακομίσει με την οικογένειά της εκτός Ελλάδος λόγω της οικονομικής κρίσης: «Αν έφευγα θα πήγαινα στη Γερμανία. Γιατί στο θέατρο εκεί ίσως θα είχα πιο πολλές ευκαιρίες να δουλέψω. Έχω δουλέψει στο παρελθόν για δύο μήνες στο Βερολίνο. Είχαμε πάρει και βραβείο με την παράσταση που ανέβαζα στην Γερμανία» ανέφερε η ίδια, τονίζοντας όμως: «Θα νομίζει ο κόσμος ότι φεύγω, δεν φεύγω. Απλά το συζητάμε με τον άντρα μου, στη χειρότερη των περιπτώσεων». 

Στη συνέχεια, μίλησε για τον σύζυγό της προσθέτοντας: «Ο άντρας μου είναι Έλληνας αλλά έχει μακρινή καταγωγή από την Ουαλία. Έχει Βρετανικό διαβατήριο αλλά είναι Έλληνας. Όχι ελληνάρας όμως!» ενώ για τα παιδιά της συμπλήρωσε: «Θα γίνει 7 ετών ο Φίλιππος και 9 η Κλειώ. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ χαρούμενα, πάνε με χαρά στο σχολείο. Είναι η πηγή της χαράς μου!». 
Την προβληματίζει όμως που τα παιδιά της μεγαλώνουν σε μια χώρα που μαστίζεται από κρίση;

«Θα μεγαλώσουν και θα γίνουν μαχητές, από το να τα είχαν όλα έτοιμα. Μπορούμε να δούμε και τη θετική πλευρά όλων αυτών που περνάμε. […] Δεν έχω τον φόβο αυτό! Βασικά δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει! Δεν θέλω να ζω με αυτόν τον φόβο. Φυσικά μπορεί και να ζήσουν χειρότερα πράγματα αλλά μπορεί να τους κάνει και καλό. Από εκεί και πέρα δεν θέλουν υλικά πράγματα τα παιδιά, αγάπη θέλουν. Δεν χρειάζονται μεγαλεία» ξεκαθάρισε η Ναταλία Δραγούμη συνεχίζοντας όμως: «Αυτό που θέλω εγώ να προσπαθήσω είναι να μπορέσω να τους εξασφαλίσω ώστε να μην εξαρτώνται οικονομικά από το επάγγελμά τους. Αν το έχουν, γιατί να μην γίνουν ηθοποιοί;». 

Τέλος, με αφορμή αυτή την ερώτηση, θυμήθηκε και η ίδια τα πρώτα της βήματα στο θέατρο: «Ήμουν τρομερά ντροπαλή αν και δεν μου φαινόταν. Αισθανόμουν πάρα πολλές αναστολές και πως δεν μπορούσα να κάνω αυτά που θα ήθελα να κάνω. […] Ίσως ήταν και η ώρα μου αλλά νομίζω πως ξεκίνησα ως πολύ μέτρια».

Πηγή: yupi.gr