Με αφορμή την είδηση πως η Μαρία Μενούνος έχασε ένα στοίχημα που έβαλε για τον νικητή του «Super Bowl» την περασμένη Κυριακή, με αποτέλεσμα η ίδια να εμφανιστεί με μπικίνι στην εκπομπή της, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το πόσο απελευθερωμένη είναι η Αμερικάνικη τηλεόραση σε σχέση με την ελληνική, μέσα από την πρωινή τηλεοπτική του εκπομπή. «Θα σας πω κάτι για να καταλάβετε πόσο πίσω είναι η ελληνική τηλεόραση. Η Μενούνος είναι παρουσιάστρια στην Αμερικανική τηλεόραση. Αν ένας παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης έλεγε στην πλάκα ότι “αν νικήσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό, εγώ θα βγω με μπικίνι” και το έκανε, θα έπεφταν να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα. Ενώ εκεί (στην Αμερική) είναι απόλυτα φυσιολογικό. (…)Είμαστε πολύ πουριτανοί εμείς. Οι Αμερικανοί είναι συντηρητικοί, αλλά η τηλεόρασή τους είναι πολύ προοδευτική, πιο μοντέρνα και πολύ πιο μπροστά από εμάς. Γιατί είναι απενεχοποιημένη.

Στην Αμερικάνικη τηλεόραση, ο Λέτερμαν, ο Λάρι Κινγκ και όλοι οι άλλοι, τη μια μέρα καλούν τον Ομπάμα και την άλλη καλούν κάποιον που έχει φίδια. Στην ελληνική τηλεόραση, μπορεί κάποιος  παρουσιαστής να καλέσει τον Παπαδήμο και την άλλη την Τζούλια Αλεξανδράτου; Όχι! Εκεί όμως το κάνουν. (…) Εδώ η Νικολέτα Ράλλη έκανε μια σέξι φωτογράφηση και επειδή όλοι το σχολίασαν, βγήκε η κοπέλα και είπε ότι το έχει μετανιώσει. Δεν είναι και ο πρωθυπουργός της χώρας, παρουσιάστρια είναι και έχει και ωραίο σώμα. Δεν ήταν χυδαίο αυτό που έκανε» είπε ο 42χρονος παρουσιαστής απευθυνόμενος στους συνεργάτες του.  

Έπειτα κατέληξε λέγοντας: «Εδώ είμαστε η κοινωνία του δήθεν. (…) Ο πουριτανισμός και η υποκρισία στην Ελλάδα είναι σε όλο τους το μεγαλείο».

Πηγή: yupi.gr