Η μητρότητα έδωσε ακόμα μεγαλύτερη λάμψη στην Πέγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια τους τελευταίους πέντε μήνες διανύει μια από τις ωραιότερες φάσεις  της ζωής της, έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην κορούλα της και θέλει να είναι συνέχεια μαζί της.
Η Πέγκυ Ζήνα είναι πολύ ευτυχισμένη και αυτό είναι ολοφάνερο. Το ίδιο και ο τυχερός μπαμπάς Γιώργος Λύρας, ο οποίος έχει πάθει ψύχωση με την κόρη του. Για να εκδηλώσει την αγάπη του για τη μικρή Ηλέκτρα και το πόσο σημαντικό ήταν γι’ αυτόν το γεγονός ότι έγινε πατέρας χτύπησε στο χέρι του τατουάζ με το όνομα της σε λατινικούς αριθμούς.

Αφού πέρασαν οι πρώτοι μήνες, η Πέγκυ Ζήνα αποφάσισε να επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα. Έχει συμφωνήσει να ξεκινήσει εμφανίσεις τέλος Μαρτίου στην Αθήνα, έχοντας μαζί της την Πάολα.

Το περασμένο Σάββατο η νέα μαμά έχοντας στο πλευρό της το Γιώργο Λύρα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει επί σκηνής τη συνεργάτιδά της. Το ζευγάρι έφτασε λίγο πριν τις δέκα το βράδυ στο αεροδρόμιο Μακεδονία και αμέσως κατευθύνθηκε στο Τhe Met Hotel όπου διέμεινε. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα βρέθηκαν στην Πύλη Αξιού για να απολαύσουν το πρόγραμμα της Πάολα και του Κώστα Μαρτάκη.  

Στην παρέα της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα ήταν και ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία του προγράμματος που ετοιμάζει η δημοφιλής τραγουδίστρια. Όλοι ρωτούσαν την Πέγκυ Ζήνα για την Ηλέκτρα και αυτή απαντούσε όλο καμάρι πόσο όμορφο και ήσυχο μωρό είναι. Εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται τύψεις που την αποχωρίστηκε έστω και για λίγο αλλά όπως είπε ήθελε πολύ να δει την Πάολα οn stage.  Η Πάολα έδειξε τον ενθουσιασμό της μόλις είδε την Πέγκυ στα πρώτα τραπέζια και οι δυό τους τραγούδησαν μαζί ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Η Πέγκυ ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία τους και όπως είπε μόλις ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα, θα επισκεφτούν σίγουρα και τη Θεσσαλονίκη που φημίζεται για το κέφι και την καλή διάθεση των ανθρώπων της.

Πηγή: περιοδικό Hello/ entertv.gr