«Βίωσα κάποια πράγματα με τον γιό μου που είναι από τον προηγούμενο γάμο μου», παραδέχθηκε ο Λευτέρης Λαζάρου και μίλησε για τη σχέση που έχει μαζί του, πώς αποδέχθηκε εκείνος τη νέα του σύζυγο και τι τον έκανε να χάσει τον ύπνο του!
Καλεσμένος στην εκπομπή της Δέσποινας Καμπούρη, ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε για τον χαμό του πατέρα του, όταν εκείνος ήταν 14 χρονών και συνέκρινε την σχέση τους με εκείνη που έχει με τον γιό του, Νίκο.

«Όταν γεννήθηκε η αδερφή του από την μητέρα του, ήδη εμείς είχαμε άλλο παιδάκι. Ο Νίκος βρέθηκε ξαφνικά να έχει δύο αδερφές», είπε ο σεφ και διηγήθηκε ένα περιστατικό στην Ιταλία όπου φίλος του γιού τον παράτησε όταν του είπε τι συμβαίνει με τις αδερφές του.

Ο Λευτέρης Λαζάρου δεν έκρυψε ότι με τον 32χρονο γιό του έχει άριστη σχέση, ενώ έχει πολύ καλές σχέσεις και με την πρώην γυναίκα του, η οποία έχει βαφτίσει την κόρη που απέκτησε από τον δεύτερο γάμο.

Τονίζοντας ότι λατρεύει και τα τρία του παιδιά, ο γνωστός σεφ δεν έκρυψε αυτά που τον ανησύχησαν. Με τον γιό του αγωνιούσε γιατί κάθε Παρασκευή πήγαινε αεροπορικώς στην Αγγλία για να δει την κοπέλα του που σπούδαζε εκεί: «με τσίτωνε τόσο πολύ, που τις μισές μέρες δεν κοιμόμουν», είπε και πρόσθεσε ότι για την κόρη του ανησύχησε όταν έβγαλε δίπλωμα οδήγησης!
 

πηγή: star.gr