current views are: 1

8 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση17:10

Η καρμική σχέση της Δωροθέας Μερκούρη με τη Monica Bellucci!

Για την φιλία της με την Monica Bellucci, τις κόρες της, αλλά και την ζωή της στην Ιταλία μίλησε η Δωροθέα Μερκούρη.

Δημοσίευση 17:10’
αρθρο-newpost

Για την φιλία της με την Monica Bellucci, τις κόρες της, αλλά και την ζωή της στην Ιταλία μίλησε η Δωροθέα Μερκούρη.

Για την φιλία της με την Monica Bellucci, τις κόρες της, αλλά και την ζωή της στην Ιταλία μίλησε η Δωροθέα Μερκούρη.
Το μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε στην διάσημη πρωταγωνίστρια, την οποία χαρακτήρισε καρμική της αδελφή: «Αγαπιόμαστε πάρα πολύ με την Monica. Είμαστε καρμικές αδελφές. Εχουμε φοβερά συναισθήματα η μία για την άλλη και σίγουρα μια πολύ ιδιαίτερη σχέση».  

Μιλώντας στο «Πρωινό Ant1», η Eλληνο-ιταλίδα καλλονή αποκάλυψε ότι πρώτα γνώρισε τον σύζυγο της Bellucci Vincent Cassel και εξαιτίας αυτού προέκυψε και η γνωριμία της με την Monica: «Βασικά εγώ γνώρισα τον άντρα της στη Νέα Υόρκη. Λίγο καιρό αργότερα, αυτός ήλθε στην Ελλάδα, για την παρουσίαση μιας ταινίας. Εγώ τον πήγα στα μπουζούκια για να διασκεδάσει. Πάντα το κάνω αυτό με τους καλεσμένους μου. Τους πάω να φάνε ψάρι, τους πάω να δουν τη νυχτερινή ζωή, τους πάω στην Ακρόπολη. Εκείνος βέβαια δεν πίστευε αυτό που έβλεπε, καθώς του άρεσε πάρα πολύ και φυσικά ήθελε να ξαναέλθει γιατί στο εξωτερικό δεν πρόκειται να τα βρει πουθενά αυτά. Οταν έφευγε, μου πρότεινε να γνωρίσω την γυναίκα του».    

Ενθουσιασμένη από την πρόσφατη συνεργασία της με τον Jean Paul Gaultier, ο οποίος την μεταμόρφωσε σε Amy Winehouse, μίλησε για το πώς έφθασε στο σημείο ο σχεδιαστής να της κάνει τη συγκεκριμένη πρόταση: «Μου αρέσει πάρα πολύ να μεταμφιέζομαι. Είναι το αγαπημένο μου. Όταν επιτέλους είχα την ευκαιρία να το κάνω, μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι φοβερό το πώς έγινε πάντως. Ήμουν καλεσμένη σε ένα φιλανθρωπικό πάρτι με τους Dolce and Gabanna, που μάλιστα μου είχαν δώσει ένα πολύ στενό μαύρο φόρεμα να φορέσω. Επειδή βιαζόμουν να φύγω για το πάρτι και βάφτηκα μόνη μου, μου ξέφυγε λίγο το eye – liner και πήγα στο πάρτι με παραπάνω μολύβι στα μάτια. Μόλις με βλέπει στενός συνεργάτης του Gaultier, με πλησιάζει και μου λέει ότι στο συγκεκριμένο πάρτι βρίσκεται και ο σχεδιαστής και θέλει να μου κάνει μια σοβαρή επαγγελματική πρόταση. Πάω λίγη ώρα μετά και μου λέει: Λοιπόν, σε κλείνω για το σόου που θα κάνω στα τέλη Ιανουαρίου για να μεταμφιεστείς σε Amy».      

Λίγες ημέρες μετά, ο πατέρας της αδικοχαμένης τραγουδίστριας επέκρινε τον Gaultier για τη συγκεκριμένη επίδειξη. Πώς απαντά η Δωροθέα σε αυτό;«Δεν λέω ότι οι γονείς μας μας καταστρέφουν τη ζωή. Δεν λέω ότι πάντα οι γονείς φέρουν την ευθύνη για ό,τι αρνητικό μας συμβαίνει, αλλά σε κάθε περίπτωση το σπίτι μας παίζει ρόλο. Θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήθελε να βγάλει λεφτά. Και από την κόρη του γενικά και από την συγκεκριμένη κίνηση. Γιατί ο Gaultier την δόξασε την Winehouse και ανέδειξε τα καλύτερά της στοιχεία».  

Τέλος, αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση, λέγοντας ότι και στην Ιταλία που ζει πλέον μόνιμα, υπάρχουν προβλήματα, ενώ μίλησε και για τις δύο της κόρες, οι οποίες, όπως είπε, μιλούν άπταιστα και ελληνικά και ιταλικά: «Συνήθως όταν μιλάω με τις κόρες μου δεν μας καταλαβαίνει κανείς, ούτε Ιταλός, ούτε Έλληνας γιατί μιλάμε και από τα δύο. Όταν είμαστε στην Ιταλία τους μιλάω πιο πολλά ελληνικά, ενώ όταν είμαστε στην Ελλάδα μιλάμε πιο πολλά ιταλικά». 

Πηγή: star.gr


σχετικα αρθρα