current views are: 1

9 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση11:08

Madwalk: Λαμπερές εμφανίσεις και πλούσιο παρασκήνιο… (φωτορεπορτάζ)

Την ώρα που κρινόταν το μέλλον της Ελλάδας, οι έλληνες celebrities είχαν δώσει το δικό τους ραντεβού στα Madwalks… Εκεί που χθες τα φλας πήραν φωτιά, οι επώνυμοι φόρεσαν τα καλά τους και το τραγούδι και τα λαμπερά shows «ανέβασαν» τη θερμοκρασία στο κόκκινο.

Δημοσίευση 11:08’
αρθρο-newpost

Την ώρα που κρινόταν το μέλλον της Ελλάδας, οι έλληνες celebrities είχαν δώσει το δικό τους ραντεβού στα Madwalks… Εκεί που χθες τα φλας πήραν φωτιά, οι επώνυμοι φόρεσαν τα καλά τους και το τραγούδι και τα λαμπερά shows «ανέβασαν» τη θερμοκρασία στο κόκκινο.

Την ώρα που κρινόταν το μέλλον της Ελλάδας, οι έλληνες celebrities είχαν δώσει το δικό τους ραντεβού στα Madwalks… Εκεί που χθες τα φλας πήραν φωτιά, οι επώνυμοι φόρεσαν τα καλά τους και το τραγούδι και τα λαμπερά shows «ανέβασαν» τη θερμοκρασία στο κόκκινο. Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ

Η Δούκισσα Νομικού που φόρεσε… cupcakes στο στήθος, το ντουέτο του Σάκη Ρουβά με την Νomi Ruiz και η εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη έκλεψαν την παράσταση στο φετινό «Madwalk», που άρχισε λίγο πριν τις 22:00 της Τετάρτης, αφού οι επώνυμοι περπάτησαν και πόζαραν στο κόκκινο χαλί

Η βραδιά ξεκίνησε με τον Mark Angelo στα decks, ενώ ακολούθησε ο Κώστας Μαρτάκης που τραγούδησε το «Ένταση» με  τις παρουσιάστριες Βίκυ Καγιά και Μαίρη Συνατσάκη να τον πλαισιώνουν! Μάλιστα, η Μαίρη ήταν ντυμένη καμαριέρα όπως στο video clip του τραγουδιού!

Πρώτη στην πασαρέλα εμφανίστηκε η κολεξιόν των Deux Hommes με την Έλενα Παπαρίζου να φορά θεόστενο δαντελένιο μίνι και να τραγουδά το «Mr Perfect», ενώ την σκυτάλη πήραν οι Delight με τους Leon. 

Σέξι με μαύρη μάξι τουαλέτα και απαστράπτον ντεκολτέ (πρωτότυπο μιας και μας έχει συνηθίσει στα… αποκαλυπτικά) τραγούδησε η Ελένη Φουρέιρα στην επίδειξη του οίκου Angelos Bratis και ακολούθησε η Νατάσσα Θεοδωρίδου -με μαύρη τουαλέτα, ως βασίλισσα στο σκάκι- που πλαισίωσε με το νέο της τραγούδι, «Απέναντι», τις δημιουργίες της Έφης Παπαϊωάννου.   

Την αποθέωση γνώρισε ο Σάκης Ρουβάς, με κόκκινο παντελόνι και μαύρο σακάκι αλά Prince of Persia, που τραγούδησε στην επίδειξη του Απόστολου Μητρόπουλου, ένα hot ντουέτο, το «Bad Thing», με την τραγουδίστρια των Jessica 6! Στην πασαρέλα του σχεδιαστή περπάτησε η Δωροθέα Μερκούρη, που φαίνεται ότι… πήρε φόρα μετά την συμμετοχή της στο σόου του Gaultier στο Παρίσι, ενώ μία εμφάνιση που «άναψε» φωτιές έκανε και η Κατερίνα Στικούδη.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, Vegas, Melisses και Goin’ Through εμφανίστηκαν σε ένα special fashion act με μια… τεράστια χειροβομβίδα στο ντεκόρ. 

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με όλα τα μοντέλα να περπατούν στην πασαρέλα και τον κόσμο να χειροκροτά όρθιο και θερμά, ενώ οι τρεις παρουσιαστές ευχαρίστησαν και καληνύχτισαν φορώντας το ίδιο μαύρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν! 

Η βραδιά όμως είχε και πολύ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ…

Το επί σκηνής ατύχημα της Υβόννης Μπόσνιακ

Με τον καλύτερο τρόπο αναδείχθηκαν τόσο οι αναλογίες, όσο και τα δίμετρα πόδια της Υβόννης Μπόσνιακ στο χθεσινοβραδινό Madwalk. 

Η διάφανη τουαλέτα που παρουσίασε στην πασαρέλα του σόου, όμως, ήταν όπως φαίνεται υπερβολικά μακριά με αποτέλεσμα να την πατήσει με τις 12ποντες γόβες της και να έχει ένα μικρό «ατύχημα». Κατά την έξοδό της από την σκηνή, η Υβόννη  παραπάτησε και γλίστρησε πάνω στο τεράστιο σκάκι που είχε στηθεί. Όμως, η εμπειρία της και ο επαγγελματισμός της στάθηκαν καταλυτικά για την επίμαχη στιγμή, αφού το μοντέλο «το έσωσε» την τελευταία στιγμή και δεν είχαμε τίποτα χειρότερο. 

Η ημίγυμνη εμφάνιση της Βίκυς Καγιά
Εμφάνιση που «άναψε φωτιές» έκανε η Βίκυ Καγιά στο χθεσινό madwalk. 
Με μια άκρως αποκαλυπτική κατάλευκη τουαλέτα, με βολάν και τεράστιο φιόγκο μπροστά και ΟΛΗ την πλάτη έξω, το μοντέλο και παρουσιάστρια αναστάτωσε, όχι μόνον τον ανδρικό αλλά και τον γυναικείο πληθυσμό που βρέθηκε στην μεγάλη βραδιά της μόδας και της μουσικής. 

Μάλιστα, στο πίσω μέρος της εντυπωσιακής τουαλέτας υπήρχε ραμμένη η λέξη MAD, η οποία κάλυπτε μόνο τα οπίσθιά της. Ετσι, εκεί που όλοι νόμιζαν ότι η Βίκυ έχει βγει ντυμένη στην κυριολεξία μέχρι τον λαιμό, η σύζυγος του Νίκου Κριθαριώτη έκανε… στροφή και ταυτόχρονα την μεγάλη έκπληξη, που ήταν από πίσω! 

H Δούκισσα και ο στηθόδεσμος με cupcakes
Η όμορφη παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού βγήκε σχεδόν γυμνή στη σκηνή των Madwalk, ενώ κάλυψε το στήθος της με cupcakes. Επρόκειτο ομολογουμένως για μία ultra sexy εμφάνιση, που ανέβαβασε και άλλο τις μετοχές της Δούκισσας στο βαρόμετρο των ωραίων της showbiz.

Με τη μαμά του στα Madwalk ο Λέοντας 
Με τη μαμά του και όχι με την καλή του πήγε στα Madwalk γνωστός κύριος της showbiz. Mάλιστα, μετά την εκδήλωση την πήγε και για… καφεδάκι!  
O λόγος για τον Λεό Πατίτσα, που πήγε σε εκδήλωση με τη μαμά Μαριγώ, και όχι με τη σύζυγο Μαριέττα Χρουσαλά!  
Καλέ πού ήταν η Μαριέτα; Την άφησαν στο σπίτι να κάνει τις δουλειές; Ή μήπως δεν προλάβαινε να ετοιμαστεί και έστειλε εκπρόσωπο στην εκδήλωση;  

Ο Λεό και η μαμά του, περπάτησαν κανονικότατα στο κόκκινο χαλί, είδαν τις επιδείξεις μόδας και τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, και μάλιστα επειδή μπούχτισαν από την πολλή τη μόδα, πήγαν για καφέ σε παρακείμενο πολυχώρο του Φαλήρου!  

Στα Madwalks κυριαρχούσε το… μαύρο!
Σχεδόν όλοι οι έλληνες celebrities επέλεξαν το μαύρο χρώμα για το ντύσιμο τους. Πάλι καλά που οι παπαράτσι με τα φλας «έσπαγαν» τη μαυρίλα του κατά τα άλλα λαμπερού show.

«Ποδαρικό» στο γήπεδο του Tae Kwon Do, στο Φάληρο, έκανε η Μαρία Μπεκατώρου με μαύρο κολάν, μπλούζα αλά αμερικάνικη σημαία και χρυσοποίκιλτο σακάκι, ενώ μωβ φλοράλ σύνολο επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Με μαύρο σύνολο και το στήθος… έξω και με την επιγραφή «Hit Me» κατέφτασε η Ilia Darlin.  

Κομψό ανδρόγυνο total black look προτίμησε η Νικολέτα Ράλλη, στα μαυρογκρί ο Σπύρος Σούλης, λευκό αέρινο φόρεμα με μωβ μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο έβαλε η Μαριάντα Πιερίδη, ενώ η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε με σκούρα πράσινη δημιουργία, σφιχτό κότσο και εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό.

Τζιν με πράσινο σακάκι και πολύχρωμο φουλάρι επέλεξε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, κάνοντας την διαφορά από τα dark blue ντυμένα μέλη του συγκροτήματος Κόκκινα Χαλιά, αλλά και την μαυροφορούσα Shaya η οποία έβγαλε φάτσα φόρα το ντεκολτέ με see-through λεπτομέρεια στο φόρεμά της.

Γκρι κουστούμι με μαύρο παπιγιόν και… κόκκινα παπούτσια έβαλε ο Μύρωνας Στρατής, την ώρα που δίπλα του εμφανίστηκαν με μπλε ηλεκτρίκ σύνολο, ροζ γόβες και μωβ καπελίνι η Κρυσταλία των Otherview και χαλαρός με τζιν ο Mark Angelo.

Με γκρι δημιουργία Melis by Laskos περπάτησε στο κόκκινο χαλί η Μπέτυ Μαγγίρα, με τζινάκια, παπιγιόν και μπλε πανωφόρια εμφανίστηκαν οι Μelisses, ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς κατέφτασε με ασπρόμαυρο κουστούμι και συνοδευόμενος από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία φόρεσε μαύρο φόρεμα με δαντέλα που άφηνε τα πόδια της ακάλυπτα. 

Στο μεταξύ, ο Ηλίας Ψινάκης κάθισε δίπλα στον σύζυγο της Βίκυς Καγιά, Νίκο Κριθαριώτη, ενώ παρόντες ήταν o Γιάννης Λάτσιος, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Sunny Μπαλτζή, oι Goin’ Through, η Σίσσυ Φειδά, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο Κώστας Φραγκολιάς και οι Vegas.

Υ.Γ.: Πάλι καλά που δεν χρεοκοπήσαμε χθες γιατί όλοι οι Έλληνες stars θα έμεναν με το «παγωμένο» χαμόγελό τους στα χείλη και τα διαμάντια που άστραφταν στις τουαλέτες τους θα έμοιαζαν βγαλμένα από μια άλλη εποχή… Εποχή ανάπτυξης και εφορίας.
   



σχετικα αρθρα