current views are: 1

9 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση12:33

Μαρκουλάκης: «Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως αντικείμενο πόθου»!

Στην εκπομπή «Πρωινό mou» μίλησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης το πρωί της Τετάρτης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολιτική και στην αγάπη του για το θέατρο.

Δημοσίευση 12:33’
αρθρο-newpost

Στην εκπομπή «Πρωινό mou» μίλησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης το πρωί της Τετάρτης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολιτική και στην αγάπη του για το θέατρο.

Στην εκπομπή «Πρωινό mou» μίλησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης το πρωί της Τετάρτης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολιτική και στην αγάπη του για το θέατρο. Για την πολιτική δήλωσε :«Δεν έχω μετανιώσει που ασχολήθηκα με την πολιτική. Είμαι πολιτικό ον γιατί είμαι πολίτης, αλλά περισσότερο μ’ ενδιαφέρει η τέχνη  γιατί μπορώ να προσφέρω με τον δικό μου τρόπο μέσα από μια παράσταση». 

Απαντώντας σε ερώτηση των παρουσιαστών, Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά, για το οικονομικό πρόβλημα της χώρας δήλωσε: «Δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνουμε για να βγούμε από την κρίση. Το πρόβλημα είναι σε ευρωπαϊκό επίπεδο, απλά εμείς είχαμε και εσωτερικές αδυναμίες και είμαστε το κομμάτι που μας πόνεσε περισσότερο. Με δυσκολεύει πολύ το πρόβλημα. Δεν μπορούμε να το λύσουμε. Για να το επιλύσουμε πρέπει ο καθένας ξεχωριστά να κάνει αλλαγές για να αλλάξει όλο το πλαίσιο λειτουργίας.»

Όσο για την επαγγελματική του ζωή και αν χειρίζεται σωστά τα πράγματα είπε: «Πρέπει να λες τη γνώμη σου χωρίς να σκέφτεσαι το κόστος. Έχω κάνει διάφορα και περίεργα πράγματα που παραξένεψαν τους φίλους μου. Όταν έκανα το “Survivor” έπαιζα παράλληλα και σε Οff –Βroadway στο Θησείο. Ήταν δυο διαφορετικά πράγματα και με ρωτούσαν συνέχεια και το ένα και το άλλο; Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να ενεργοποιούμαι».
 
Όσο  για το τι θεωρεί σέξι επάνω του ο γοητευτικός ηθοποιός είπε: «Τα μάτια μου νομίζω. Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως αντικείμενο του πόθου. Το καταλαβαίνω αλλά δεν το εισπράττω. Το βλέπω μέσα από τις παραστάσεις όταν κάποιοι έρχονται για να σε συγχαρούν και κάποιοι για να σε γνωρίσουν. Με χαροποιούν και τα δυο. Έμενα με χαροποίει το γεγονός ότι ο κόσμος επικοινωνεί, χαμογελάει, μέσα στο ασανσέρ, στο δρόμο σε μαγαζιά. Και τους χαμογελάω κι εγώ.»

πηγή: myself.gr


σχετικα αρθρα