«Χείμαρρος» για τον τρόπο που έχει στηθεί το πρωινό του Ant1 αλλά και το πώς συμπεριφέρεται η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν η Χριστίνα Πολίτη.  
Η κοσμικογράφος που συμμετέχει στο πάνελ του πρωινού δήλωσε ότι εάν είχε η ίδια την ευκαιρία να στήσει από την αρχή μια εκπομπή, θα το έκανε εντελώς διαφορετικά από τον τρόπο που το έχουν κάνει οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου.  

«Εγώ εάν μου δινόταν η ευκαιρία να στήσω μια εκπομπή, θα την έστηνα τελείως διαφορετικά. Καμιά φορά βάζουν ανθρώπους να κάνουν μαζί εκπομπή χωρίς να βλέπουν εάν έχουν χημεία, τους βάζουν να κολυμπούν με περίεργο τρόπο, κάνουν διάφορα τέτοια πράγματα. Πλέον αυτό που βλέπω είναι ότι οι τηλεοπτικές παρέες δεν βασίζονται πια στον παρουσιαστή, αλλά στο κλίμα που επικρατεί στην παρέα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».  

Μιλώντας στην «Πρωινή Μελέτη», η Χριστίνα Πολίτη αναφέρθηκε και στην παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, λέγοντας ότι θα ήταν καλύτερο να λειτουργούσε χωρίς νάζια και ακριβώς όπως συμπεριφέρεται εκτός κάμερας. «Σε γενικές γραμμές, δεν μπορώ να μιλήσω για έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζομαι. Θα λειτουργούσε, όμως, πολύ καλύτερα εάν συμπεριφερόταν όπως ακριβώς συμπεριφέρεται στην προσωπική της ζωή. Όπως την βλέπεις όταν σου μιλάει, σε κερδίζει. Είναι απλή, χωρίς νάζια και θεωρώ ότι αυτό πρέπει να το βγάλει προς τα έξω».  

Και μπορεί για το Πρωινό του Ant1 να μην λέει τα καλύτερα, λέει όμως πολύ καλά λόγια για τους… αντιπάλους Λιάγκα και Σκορδά. «Μου αρέσουν γιατί κάνουν τις ερωτήσεις που κάνουμε στους φίλους μας. Είναι πολύ καλοί».    
 
Πώς βρέθηκε όμως στην τηλεόραση; «Εγώ βρέθηκα στην τηλεόραση εξαιτίας της Ελένης Μενεγάκη. Πήγα στην εκπομπή της. Είναι μνημείο την βλέπεις και λες πώ πω η Μενεγάκη».


πηγή: star.gr