Το βράδυ της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do, το MadWalk, με πολλούς ανθρώπους από την ελληνική showbiz να δίνουν το «παρών». Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης, μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή αποκάλυψε πως δεν απόλαυσε τη συγκεκριμένη βραδιά, αν και είπε τα καλύτερα λόγια για το στήσιμο του σόου.

«Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους τους δημιουργούς, τους σχεδιαστές, τους τραγουδιστές και σε ανθρώπους οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά και δημιουργικά με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό είναι μια πασαρέλα, η οποία πρέπει να έχει extreme πράγματα και να δημιουργήσει ενδιαφέρον» είπε αρχικά ο 49χρονος παρουσιαστής και πρόσθεσε μιλώντας για το μεγάλο αυτό επίτευγμα του ιδρυτή του Mad, Ανδρέα Κουρή: «Είναι ένα άψογο καλλιτεχνικό γεγονός που σπάνια το βλέπεις και το μόνο πρόβλημα στους καιρούς που ζούμε είναι οι παρατρεχάμενοι σε αυτά τα event. Εννοώ, αφήστε τους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν και μην βάζετε τρικλοποδιές άνθρωποι που ζείτε και απομυζείτε άλλους ανθρώπους και καλλιτέχνες.

... Επειδή εμένα αυτή τη στιγμή δεν μου άρεσε το χθεσινό θέαμα, διότι δεν πέρασα καθόλου καλά για άλλους λόγους- όχι λόγω του θεάματος- και συγχύστηκα, είδα μερικά αποσπάσματα και θαύμασα την όρεξη των ανθρώπων και των δημιουργών. Αυτή τη στιγμή το να κάνεις τσαμπουκάδες και χαϊλίκια, τα οποία ήταν συνηθισμένα σε άλλους καιρούς είναι το λιγότερο αστεία. Ας ηρεμήσουν όλοι και να αφήσουν ήσυχους τους δημιουργούς να κάνουν τη δουλειά τους όπως εκείνοι ξέρουν, γιατί κανένας τους δεν πληρώθηκε γιʼ αυτό».
 
Όταν οι συνεργάτες του θέλησαν να μάθουν λεπτομέρειες για όσα τον ενόχλησαν, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δήλωσε: «Επειδή εγώ αυτή τη στιγμή έχω ένα “όπλο”, δηλαδή την τηλεόραση και ο άλλος δεν το έχει, δεν θα το αναφέρω αυτή τη στιγμή. Αλλά μπορώ πολύ καλά να αντιπαρέλθω σε αυτό το πράγμα που με έκανε χθες να περάσω τόσο άσχημα».


πηγή: yupi.gr