Ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε καλεσμένος στο «Μες στην καλή χαρά» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού.  «Φοβάμαι τον εαυτό μου. Να μην κάνω πράγματα που τα βλέπω σε άλλους και δεν μου αρέσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 29χρονος ηθοποιός ενώ συνέχισε: «Μου έχει τύχει να κάνω πράγματα που μετά τα μετανιώνω και τα φιλτράρω.  Το θέμα της εξουσίας είναι ένα ένας φόβος μου. Το να είναι άνθρωποι σε μια θέση και να φέρονται άσχημα στους κατώτερούς τους. Αυτό το θέμα με βασανίζει».

Μάλιστα, για τα ατυχή περιστατικά στην πολιτική ζωή της χώρας, είπε: «Αυτά προκαλούνται από έλλειψη παιδείας και ελευθερίας προσωπικής». Ακόμα, ο Ορέστης Τζιόβας παραδέχτηκε πως θα γυρνούσε σε μια σχέση μετά από έναν χωρισμό : «Για να δώσω μια ακόμη ευκαιρία. Γιατί μπορεί να έχει τελειώσει κάτω από άλφα συνθήκες και τώρα να ισχύουν βήτα συνθήκες» ενώ ανέφερε ότι: «Θα με απογοήτευε σε μια γυναίκα να είναι δεδομένη».

 Στη συνέχεια, δεν αρνήθηκε πως τον έχει φλερτάρει ένας άντρας: «Μου έχει κάνει άντρας ερωτική εξομολόγηση. Είχε γίνει αρκετά παλιά, στη Θεσσαλονίκη και επειδή ήταν καλός φίλος ένιωσα άβολα αλλά συνεχίσαμε να είμαστε φίλοι με το παλικάρι» ενώ σε μια γυναικά παρατηρεί κυρίως: «τη φιγούρα συνολικά πρώτα από όλα».

Τέλος, ο Ορέστης Τζιόβας τόνισε: «Με εκνευρίζει να κρύβουν τις ευαισθησίες τους οι άνθρωποι. Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι αντράκια. Εγώ δείχνω τις ευαισθησίες μου. Δεν στερείσαι ανδρισμού αν δείξεις τις ευαισθησίες σου».

Πηγή: yupi.gr