Στα 40 του, ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ. Καλεσμένος στο «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως «όλα πάνε καλά στη ζωή μου! Δεν έχω κανένα θέμα που είμαι 40 γιατί πάντα ήμουν μικρομέγαλο. Σημαντικό είναι να έχεις ισορροπία».

Μάλιστα δεν παρέλειψε να κάνει και την αυτοκριτική του λέγοντας:

«Σαν 20αρης και 25αρης έχω κάνει λάθη. Δεν σκέφτεσαι με το ίδιο μυαλό στα 25 και στα 40! Τα λάθη μας έφεραν εδώ που είμαστε. Και πάλι έτσι θα το πήγαινα. Η ζωή μου απέδειξε πως το πήγα μια χαρά έτσι όπως το πήγα».

Στη συνέχεια, περιέγραψε και ένα περιστατικό το οποίο συνέβη στην πίστα παλαιότερα, την ώρα που τραγουδούσε:
«Πήγα να πλακωθώ με κάποιον. Με τράβηξε από το παντελόνι. Γιατί κοιτάς την κοπελιά και γιατί στέκεσαι εδώ; Πήγαμε να πλακωθούμε! Έφυγε κλωτσιά. Σταμάτησα, κατέβασα το μικρόφωνο και του είπα “όπως είσαι… τουμπεκί”!»

Ο τραγουδιστής, μίλησε και για το πόσο τον έχει επηρεάασει η κρίση. Όχι οικονομικά, αλλά ψυχολογικά:
«Τελευταία δεν έχω και πολλά νεύρα. Το έχω ρίξει στη σκέψη. Πού πάμε και τι γίνεται στην κατάσταση που έχουμε βρεθεί. Με ενοχλεί που έχουμε πέσει σε μια ανασφάλεια και σε μια αβεβαιότητα. Αν πάψει να αισθάνεται έτσι ο κόσμος, θα καλυτερέψουν τα πράγματα».

Άλλωστε όπως είπε, «δεν σκέφτομαι μόνο την καμπούρα μου. Ζω σε ένα σύνολο. Μπορώ να ζήσω και τα λίγα. Δεν ήμουν ποτέ ούτε της επένδυσης αλλά ούτε και του εμπορίου! Δεν είμαι όπως παλιά, αλλά…ποτέ δεν ήθελα να κάνω λεφτά!»

Πηγή: star.gr