current views are: 1

11 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση19:29

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ο έρωτας για τον Θοδωρή είναι πλέον συντροφικός»

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στο περιοδικό «Glow» για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη αλλά και για το «Πρωινό ΑΝΤ1».

Δημοσίευση 19:29’
αρθρο-newpost

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στο περιοδικό «Glow» για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη αλλά και για το «Πρωινό ΑΝΤ1».

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στο περιοδικό «Glow» για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη αλλά και για το «Πρωινό ΑΝΤ1». Η 31χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι αρχικό της όνειρο ήταν να γίνει ηθοποιός: «Το θέατρο γλίτωσε από μένα! Όταν συναντούσα μπροστά μου ταλέντα, ήξερα ότι δεν το έχω» ανέφερε, ενώ για την πορεία της στην τηλεόραση σχολίασε: «Αυτή η δουλειά με πήγε εκεί που ήθελε. Δεν την πήγα εγώ. Ξεκίνησα ειδησεογραφικά, αλλά κατέληξα στην ψυχαγωγία. Περνάω καλά με αυτό που κάνω. Το αγαπάω το πρωινό πρόγραμμα και λίγη σημασία έχει ο ρόλος κάθε φορά. Είναι, εξάλλου, το προϊόν που υπηρετώ τα τελευταία χρόνια».

 Ποια είναι η δική της γνώμη για τη συνεργασία της με τον Χρήστο Φερεντίνο και τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1»; «Ο Χρήστος ήρθε με χαμηλούς τόνους στο πρωινό, παρά τη μεγάλη του πορεία. Έβαλε τη δική του νότα και ενσωματώθηκε με τρόπο χαριτωμένο. Προσπαθεί να μάθει, δεν ήρθε λέγοντας “εγώ ξέρω”, παρόλο που κάνει 20 χρόνια τηλεόραση. Η στάση του Χρήστου δείχνει παιδεία και επίπεδο. […] Η εκπομπή μας πάει καλά αλλά στο απέναντι κανάλι πάει καλύτερα. Ε και; Το κανάλι έχει δηλώσει πως τα νούμερα είναι μια χαρά. Και εννοείται πως, και τις δυο εκπομπές, μάς ευνοεί ότι η Ελένη Μενεγάκη άλλαξε κανάλι».

 Όσο για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, η Σίσσυ Χρηστίδου εξήγησε: «Αν υπήρχε πάθος σε μια οικογένεια με παιδί θα σήμαινε πως κατι δεν πάει καλά ή πως εμείς δεν είμαστε καλά. Είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου αλλά ο έρωτάς μου είναι πλέον συντροφικός, εμπεριέχει αγάπη και βάθος. Η τρυφερότητα με απογειώνει περισσότερο από ό,τι το πάθος. Και αν το θέσω διαφορετικά, με τον Θοδωρή υπάρχουν στιγμές πάθους αλλά δεν είναι μια σχέση πάθους».


σχετικα αρθρα