Το πρωί της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου, έξω από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη, ένα περιπολικό σταμάτησε κι ένας εκ των δύο αστυνομικών που επέβαιναν σ' αυτό βγήκε, χτύπησε το κουδούνι και ζήτησε να δει την ιδιοκτήτρια. Το όχημα της αστυνομίας μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε από τους γείτονες και φυσικά, σύντομα η είδηση έκανε τον... γύρο της γειτονιάς και όχι μόνο.

Τι μπορεί να ήθελε ένα περιπολικό στο σπίτι της παρουσιάστριας και τι πάρε δώσε μπορεί να είχε η ίδια με τα όργανα της Τάξης;

Τα ερωτήματα πολλά και αναπάντητα και για αρκετές μέρες. Τελικά, η απάντηση ήρθε λίγες μέρες αργότερα καθώς ο λόγος της επίσκεψης της αστυνομίας στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη ήταν αρκετά σοβαρός.

Σύμφωνα με το Ciao, οι αστυνόμοι που επισκέφτηκαν την παρουσιάστρια στο σπίτι ήθελαν να της παραδώσουν μία κλήση της τροχαίας καθώς η ίδια είχε παραβιάσει τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Σε κάποια διαδρομή της προ ημερών είχε παραβιάσει το όριο ταχύτητας της Αττικής Οδού την οποία και χρησιμοποιεί συχνά και έτσι είχε έρθει η στιγμή ώστε να παραλάβει τη... λυπητερή για την... παρανομία της.

Πηγή: gossip-tv.gr