«Δεν παίρνουμε τα χρήματα που παίρναμε σε καμία περίπτωση. Μιλάμε για τραγική πτώση», δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου όντας καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό mou». Αντιλαμβάνεται ότι μέσω οικονομικής κρίσης είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. «Όπως όλος ο κόσμος έχει πτώση στο μηνιάτικό του, έτσι κι εμείς έχουμε στο μεροκάματο».

Την αγχώνει καθόλου το μέλλον όσο αφορά της δουλειά της; «Πάρα πολύ. Σκέφτομαι να κάνω κάποια πράγματα επαγγελματικά αλλά είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για δοκιμές. Γιατί όταν κάνεις μια καινούργια δουλειά μπορεί και να χάσεις». Αυτή την περίοδο όσο αφορά τα οικονομικά της δήλωσε πως είναι αρκετά ζορισμένη, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της παραδέχθηκε πως στην αρχή της σχέσης της με τον Γιώργο Μπόγρη ένιωθε ενοχές λόγω της διαφοράς ηλικίας. 

«Είμαστε 1,5 χρόνο μαζί και σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να κρατήσει τόσο. Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση... 
Στην αρχή ναι και ένιωθα και ενοχές, αλλά πολλές φορές ένας μικρότερος άντρας είναι πολύ πιο αντράκι από τους μεγαλύτερους. Και αντιμετωπίζει πολύ πιο αντρίκια και ώριμα καταστάσεις δύσκολες που ένας άλλος δεν θα έδινε σημασία».

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως η Έλλη αρνήθηκε να τραγουδήσει στην πρωινή εκπομπή, εξαιτίας των τελευταίων οικονομικοπολιτικών εξελίξεων, που έχουν αντίκτυπο σε όλους μας.