Στο «Πρωινό Ant1» βρέθηκε καλεσμένος προ ημερών ο Κρατερός Κατσούλης και ο ηθοποιός μίλησε στον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου για τα επαγγελματικά σχέδια της Κατερίνας Καραβάτου αλλά και το ενδεχόμενο οι δυο τους να συνεργαστούν παρουσιάζοντας μαζί μια εκπομπή.   

«Συζητάει διάφορα πράγματα. Με διάφορα κανάλια. Μου τα λέει, αλλά εγώ δεν τα λέω παραέξω… Δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο ακόμα έτσι κι αλλιώς. Έχει και διάφορες δικές της ιδέες, καινούργιες», δήλωσε αρχικά ο Κρατερός για τα σχέδια της συζύγου του και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχουν σκεφτεί το ενδεχόμενο να κάνουν μαζί μια τηλεοπτική εκπομπή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε σκεφτεί το concept σαν ιδέα, αλλά δεν το έχουμε προτείνει κάπου επίσημα. Πιστεύω πάντως ότι εάν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, αυτό θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».  

Μιλώντας στη συνέχεια για την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Κατερίνα, αλλάζοντας χρώμα στα μαλλιά της, ο ηθοποιός ανέφερε: «Όταν είδα παλιότερες φωτογραφίες, που το φυσικό της χρώμα είναι το ανοιχτό καστανό, της είπα ότι έτσι πρέπει να τα κάνει. Της είχα πει ότι μου αρέσει και ότι έπρεπε πολύ σύντομα να τα κάνει καστανά, γιατί της πηγαίνουν πιο πολύ από οτιδήποτε. Και είχα δίκιο».


πηγή: protothema.gr