Στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένος ο Αποστόλης Τότσικας, που μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη ζωή του αλλά και πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος την ιδέα του γάμου.
«Όλα καλά, μια χαρά» ήταν τα πρώτα λόγια του γνωστού ηθοποιού σχετικά με την καθημερινότητά του αυτόν τον καιρό ενώ συνέχισε: «Δεν έχω κανένα λόγο να γκρινιάζω». Βέβαια, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις εξελίξεις στη χώρα μας, αναφέροντας: «Απλά πρέπει να ξεκινήσουν όλα από την αρχή, να αλλάξουμε τα μυαλά μας, τη σκέψη μας. Να αρχίσουμε να εξελισσόμαστε σαν Έλληνες και σαν χώρα γενικότερα».

Όσο για την κρίση που μαστίζει τις ελληνικές παραγωγές στην τηλεόραση, ο ίδιος σχολίασε: «Κατά τα άλλα μια χαρά, είμαι τυχερός που δουλεύω. Εμείς που δουλεύουμε έχουμε κερδίσει τουλάχιστον το ψυχολογικό κομμάτι του πράγματος, γιατί το οικονομικό είναι ένα δύσκολο κομμάτι. Γιατί κάθε μέρα, ειδικά από χτες με τη ψήφιση, δεν ξέρουμε τι μέρα μας ξημερώνει».

Πώς αντιμετωπίζει όμως το ενδεχόμενο ενός γάμου στο άμεσο μέλλον; «Θεωρώ περιττό, ειδικά στην εποχή μας, να δίνεις λεφτά για να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Δεν είμαι κατά του γάμου… Άλλοι το κάνουν, άλλοι δεν το κάνουν, άλλοι αργούν να το κάνουν. Αλλά έχει να κάνει με το πώς είσαι εσύ με τον άνθρωπό σου» ξεκαθάρισε ο Αποστόλης Τότσικας ο οποίος τα τελευταία χρόνια συζεί με τη γνωστή φωτογράφο, Ρούλα Ρέβη.

Πηγή: yupi.gr