Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου παρουσίασε το βιβλίο του «Μακιγιαρισμένοι Φόβοι» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο κοινό της Θεσσαλονίκης. Ο 38χρονος τηλεπαρουσιαστής βρίσκεται από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, χωρίς τη σύντροφό του Νικόλ Κοτοβός.

«Αν και θεωρώ ότι πρέπει να τιμούμε τον έρωτα κάθε μέρα, εγώ έστειλα την ανθοδέσμη μου εκεί που έπρεπε σήμερα. Η Νικόλ δεμπορούσε να είναι κοντά μου σήμερα λόγω επαγγελματικών της υποχρεώσεων στην Αθήνα» αποκάλυψε ο ίδιος σε όσους τον ρωτούσαν αν γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων.  

Χαριτολογώντας συμπλήρωσε πως θα περνούσε τη συγκεκριμένη βραδιά παρέα με φίλους, πίνοντας ένα ποτό σε κεντρικό bar και τρώγοντας cap cakes!  Κατά την παρουσίαση του βιβλίου που έγινε στο κατάστημα Public της στοάς Χιρς, o Γρηγόρης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος αφού κοντά του είχε τους γονείς του Αστέρη- Αναστάσιο και Κική, τον αδελφό του Σάκη Αρναούτογλου, συγγενείς, φίλους, αλλά και συγχωριανούς του από τη Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής.        

«Ο Αντώνης δεν είναι εδώ, αφού είχε να ετοιμάσει τα θέματα του "Ράδιο Αρβύλα", αλλά μου ευχήθηκε κατ’ ιδίαν καλή επιτυχία», επεσήμανε ο Γρηγόρης σε όσους τον ρωτούσαν για την απουσία του κολλητού του Αντώνη Κανάκη από την εκδήλωση. «Δεν πρέπει να ντρέπεστε να λέτε ότι πάτε σε ψυχολόγο. Εμένα ο ψυχολόγος μου έκανε καλό. Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να γίνω ψυχολόγος. Μεγάλωσα σε μια φοβική κοινωνία. Ωστόσο οι γονείς μου σεβάστηκαν το γεγονός ότι δεν ήθελα να ακολουθήσω πανεπιστημιακές σπουδές και μου επέτρεψαν να βγω στη βιοπάλη, επιλέγοντας μόνος την επαγγελματική μου διαδρομή» δήλωσε μεταξύ των άλλων στο κοινό, παρουσιάζοντας το πρώτο συγγραφικό του έργο που αναφέρεται στους φόβους και τις προκαταλήψεις με τις οποίες μεγάλωσε η γενιά των σημερινών σαραντάρηδων.


πηγή: yupi.gr