Η δούκισσα του Κέμπριτζ, αποκάλυψε χθες Τρίτη ότι ο σύζυγός της, βρετανός πρίγκιπας William, της έστειλε λουλούδια και μια κάρτα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από τα νησιά Φόκλαντ όπου υπηρετεί.   Η Κate δέχτηκε θερμή υποδοχή από πολίτες που κουνούσαν σημαίες στη διάρκεια φιλανθρωπικής της επίσκεψης σε παιδιατρικό νοσοκομείο και κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, στο Λίβερπουλ της βόρειας Αγγλίας.  

Όταν ο 8χρονος Τζάκσον της είπε ότι λυπάται που ο πρίγκιπας William δεν μπορεί να βρίσκεται μαζί της, η δούκισσα απάντησε: "Ξέρεις που βρίσκεται Τζάκσον; Είναι στα νησιά Φόκλαντ αλλά σήμερα το πρωί μου έστειλε κάρτα".  

Η μητέρα του παιδιού αργότερα δήλωσε ότι η δούκισσα της είπε ότι έλαβε επίσης μια ανθοδέσμη από το σύζυγό της, τον οποίο παντρεύτηκε σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2011.  

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος είναι πιλότος έρευνας και διάσωσης στη Βρετανική Βασιλική Αεροπορία, βρίσκεται από την 1η Φεβρουαρίου σε υπηρεσία στα Φόκλαντ στο Νότιο Ατλαντικό, όπου θα παραμείνει για έξι εβδομάδες.  

Η παρουσία του εκεί κλιμάκωσε την ένταση στις σχέσεις Βρετανίας-Αργεντινής με αφορμή τα διαφιλονικούμενα νησιά ενόψει της 30ής επετείου του Πολέμου των Φόκλαντ μεταξύ των δύο χωρών τον Ιούνιο.


πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο