Όχι δεν πρόκειται για κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα από την γνωστή 17 Νοέμβρη, αλλά για την εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκε το trailer από τα πρώτα γυρίσματα της ταινίας «17Ν The Movie».
Η «17N The Movie» είναι η πολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Παπαθεοδώρου, στην οποία αποτυπώνεται η ιστορία της τρομοκρατικής οργάνωσης και των βασικών πρωταγωνιστών της, έτσι όπως αποφάνθηκε η Δικαιοσύνη.

Η “γιάφκα” της προχθεσινής βραδιάς ήταν το γνωστό Bar – Restaurant Baltazar στο Κολονάκι.

Στην μοναδική αυτή “εκρηκτική” βραδιά παρευρέθησαν πολλοί “τρομοκράτες”, ανάμεσα σε αυτούς ο καταξιωμένος και αγαπητός ηθοποιός του Ελληνικού Κινηματογράφου Κώστας Βουτσάς, η Καίτη Γαρμπή, ο Τόνυ Μαυρίδης, η πανέμορφη και Λαμπερή Νίνα Λοτσάρη, η επίσης πανέμορφη και εντυπωσιακή Κατερίνα Παπουτσάκη, άνθρωποι του θεάματος, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Η εταιρεία τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών DreamWorks Corporation Worldwide και ο Έλληνας πρόεδρος της Φοίβος Μορίδης, παρουσίασαν στο κοινό το trailer της νέας ταινίας που αναμένεται να «σπάσει» ταμεία και να «ταξιδέψει» και στο εξωτερικό.

Στην συνέχεια ο σκηνοθέτης Γιώργος Παπαθεοδώρου, αφού ευχαρίστησε τον Φοίβο Μορίδη, παρουσίασε στο παρευρισκόμενο κοινό τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της ταινίας.

Το ρόλο του Αλέκου Γιωτόπουλου έχει ο Ηλίας Λογοθέτης, του Δημήτρη Κουφοντίνα ο Νίκος Ψαράς, του Χριστόδουλου Ξηρού ο Πασχάλης Τσαρούχας, του Σάββα Ξηρού ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ενώ η Ναταλία Δραγούμη υποδύεται την γυναίκα του Κουφοντίνα Αγγελική Σωτηροπούλου.

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, η παρουσία του μεγάλου Έλληνα και διεθνούς φήμης ηθοποιού Σπύρου Φωκά, ο οποίος υποδύεται στην ταινία τον Πάμπλο.

Αντικείμενο της ταινίας αποτελεί η τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» ενώ η πρώτη επίσημη προβολή θα γίνει στις... 17Νοέμβρη στην Αθήνα, ενώ την επόμενη μέρα 18 Νοεμβρίου θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στο Λονδίνο.