Για την αποχή του από το σεξ, για τη δυσκολότερη μέχρι τώρα στιγμή της ζωής του και για τα χρήματα μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.   «Δεν κάνω σεξ. Περνάνε περίοδοι στη ζωή μου που απέχω συνειδητά. Είναι μια τέτοια περίοδος τώρα. Έχω άλλα πράγματα που με γεμίζουν. Τα καθήκοντά μου στο δήμο, οι φίλοι μου, ο αθλητισμός. Δεν κάνω σεξ και δεν ντρέπομαι να το πω. Μπορεί να έχω να κάνω και ένα χρόνο», αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος. 

Μάλιστα μιλώντας για τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του, είπε: «Όταν αρρώστησα. Όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα στην καρδιά μου. Άρχισαν τα μπες βγες στα νοσοκομεία και τα χειρουργεία και τα είδα όλα. Είχα δύο χρόνια να κοιμηθώ. Φοβόμουν να κοιμηθώ το βράδυ μήπως πεθάνω. Έπαιρνα ηρεμιστικά χάπια».  

Τέλος, ο δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε ότι δεν τον πειράζει να ζει και με λίγα χρήματα: «Ζούσα σπαρτιατικά από άποψη. Δεν είμαι τσιγκούνης. Ότι έχω το τρώω, αλλά μπορώ να ζήσω και με ελάχιστα. Δε με ενδιαφέρει να χαλάσω χρήματα για ρούχα. Έχω δυο τζιν και αυτά φοράω. Δε χαλάω λεφτά σε μπουζούκια. Δε μου χρειάζονται πολλά λεφτά».Πηγή: tlife.gr