«Δεν θα πάρω συμβουλές από κανέναν για τα προσωπικά μου ακόμα και αν πονάω πολύ. Στα προσωπικά μου μακριά όλοι», δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χωρίς να δέχεται δεύτερη κουβέντα. Ο παρουσιαστής βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση του βιβλίου του «Μακιγιαρισμένοι φόβοι» και εν συνεχεία μίλησε στην εκπομπή «Κορίτσια για Σπίτι» στο TV Μακεδονία.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου νιώθει συγγραφέας δεδομένου ότι έτσι λέγονται όσοι γράφουν ένα βιβλίο. «Οι πωλήσεις κρίνουν το αν είναι καλό ένα βιβλίο», λέει χαρακτηριστικά. Ενώ αναφέρει πως είναι συνηθισμένος στην αρνητική κριτική λόγω τηλεόρασης.

Ο παρουσιαστής μιλώντας για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια δηλώνοντας πως θα αφήσει τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους γιατί «μπορεί να μην πρέπει να γίνω πατέρας».

Το ύφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου όμως άλλαξε αμέσως μόλις η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τα προσωπικά του σε σχέση με τους τρίτους καθώς και για το αν δέχεται συμβουλές. «Έχω βάλει όρια στους γονείς μου και τους απαγορεύω να με ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή», δήλωσε και έκλεισε τη φράση του λέγοντας: «Μακριά κι αγαπημένοι».

Πηγή: gossip-tv.gr