current views are: 1

17 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση09:51

Η πτώση των «Βασιλιάδων»!

Δύσκολοι καιροί για Βασιλιάδες, έστω και αν πρόκειται για… τηλεοπτικούς.

Δημοσίευση 09:51’
αρθρο-newpost

Δύσκολοι καιροί για Βασιλιάδες, έστω και αν πρόκειται για… τηλεοπτικούς.

Δύσκολοι καιροί για Βασιλιάδες, έστω και αν πρόκειται για… τηλεοπτικούς.
Η οικονομική κρίση «χτυπά» ανελέητα τον χώρο της τηλεόρασης και της showbiz γενικά. Νέο θύμα της είναι η καθημερινή σειρά του Mega, «Βασιλιάδες».

Παρά τα πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το σίριαλ, αλλά και την αποδοχή από το κοινό, τα γυρίσματα έχουν σταματήσει και η πιθανότητα να πέσουν πρόωρα οι τίτλοι τέλους είναι μεγάλη. Η σειρά έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τη φετινή σεζόν πριν από τα Χριστούγεννα και έχουν γυριστεί δέκα ακόμα για τη νέα χρονιά.

Οι περισσότεροι όμως συντελεστές παραμένουν απλήρωτοι και σε ορισμένους έχει καταβληθεί ένα ποσό έναντι της αμοιβής τους. Έτσι αποφάσισαν πως δεν θα επιστρέψουν στο πλατό αν δεν εξοφληθούν πρώτα τα δεδουλευμένα τους. Όλοι βρίσκονται σε στάση αναμονής για να δούνε τι θα κάνει το Mega και αν θα μπορέσει να καταβάλλει τις οφειλές του. Η εταιρία παραγωγής δεν παραδίδει στο κανάλι αρκετό μέρος των γυρισμένων επεισοδίων αν προηγουμένως δεν εξοφληθεί για τα έως τώρα επεισόδια που έχει δώσει στον σταθμό, για να μπορέσει και αυτή με την σειρά της να πληρώσει τους ανθρώπους της που εργάστηκαν για την σειρά. Στο Mega γίνονται συνεχώς συσκέψεις για να δουν πως θα μπορέσουν να αποφύγουν το ενδεχόμενο να «τιναχτεί» η σειρά στον αέρα.

Η Ζέτα Δούκα που πρωταγωνιστεί στη σειρά μίλησε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» στο Μακεδονία TV: «Τώρα τα γυρίσματα έχουν διακοπεί, τελειώσαμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έχουν γυριστεί ούτως ή άλλως όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου. Και έχουν διακοπεί και για οικονομικούς λόγους, θα μπούμε σε μια νέα οικονομική συμφωνία με το κανάλι που μας φιλοξενεί για να μπορούμε να δούμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε αυτήν την κατάσταση.»

Ο Πάνος Βλάχος ήταν καλεσμένος στο Πρωινό Mou και τόνισε σχετικά: «Σε λίγο καιρό θα παίζουμε για να βλέπουμε τον εαυτό μας στην τηλεόραση. Για να ικανοποιούμε την ματαιοδοξία μας και το ψώνιο μας. Εκεί μας πάνε. Το να μην πάει καλά μια παράσταση, λόγω των επεισοδίων, το δημιουργούν οι συνθήκες. Όμως στην τηλεόραση τις συνθήκες τις δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι. Αυτή είναι η διαφορά με το θέατρο και αν θα πέφτουν βόμβες απ’ έξω. Γιατί και στην τηλεόραση πέφτουν βόμβες, απλά δεν τις βλέπουμε. Κι εμείς είμαστε σε μια σειρά που είναι πάρα πολύ επιτυχημένη, αλλά περνάμε πάρα πολύ δύσκολα. Από το Μάρτιο. Επειδή περνούν όλοι δύσκολα δε σημαίνει ότι πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Έχουμε χρέος απέναντι στους συναδέλφους μας να πούμε ότι περνάμε δύσκολα. Τώρα ποιος φταίει γι’ αυτό και το τι φταίει δεν ξέρω. Μακάρι να λυθεί. Η σειρά είναι πάρα πολύ καλή. Είμαι περήφανος για τη σειρά αυτή και για τους ανθρώπους που γνώρισα, αλλά περνάμε πάρα πολύ δύσκολα και το ότι δε φοράω τα ράστα αυτή τη στιγμή κάτι λέει.

Το ότι δεν κάνουμε γυρίσματα από το Δεκέμβριο, το ότι έχουμε σταματήσει πάρα πολλές φορές τα γυρίσματα, το ότι ταλαιπωρούμαστε εμείς και τα συνεργεία και οι οικογένειες. Και δεν σας το λέω για να πείτε οι καημένοι ηθοποιοί τι περνάνε. Εγώ είμαι από το Μάρτιο άνεργος. Όλοι μας κατανοούμε τα προβλήματα και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα. Από το Μάρτιο κάνουμε υπομονή σε πάρα πολλά πράγματα και θα κάνουμε κι άλλο υπομονή και το λέω μόνο και μόνο για να καταλαβαίνει ο κόσμος τι συμβαίνει. Βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι».

πηγή: gossip-tv.gr


σχετικα αρθρα