Η Κατερίνα Ζαρίφη φιλοξενήθηκε στην «Πρωινή Μελέτη» το πρωί της Παρασκευής και ξεκαθάρισε τη θέση της σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μεταξύ των παρουσιαστών του «Πρωινού ΑΝΤ1» και όσα ακούγονται περί αλλαγών στην εκπομπή προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασής της.  
Η Ελεονώρα Μελέτη, μιλώντας για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν ήταν παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ», ρώτησε την καλεσμένη της αν το κλίμα στο «Πρωινό ΑΝΤ1» είναι παρόμοιο παρασκηνιακά με το δύσκολο κλίμα που ζούσε εκείνη τότε: «Όχι, και στο λέω πολύ ειλικρινά. Επειδή το έζησα κι εγώ αυτό για το μεγάλο αυτό διάστημα των έξι μηνών με τον Νίκο Μουτσινά, πραγματικά δεν το έχουμε αυτό το πράγμα. (…) Σαφώς υπάρχει άγχος. Ουσιαστικά τώρα βρίσκεις το μέτρο, τι πρέπει να δείξεις και τι όχι. Άκουσα πριν που λέγατε για αλλαγές. “Παίζεις” με τα πράγματα. (…) Έχει αυτό το προσόν η τηλεόραση, να κινείται γρήγορα. Όμως όλα γίνονται με χαμόγελο πια και αυτό είναι που με χαροποιεί. Τουλάχιστον έχουμε καλή διάθεση» απάντησε η γνωστή παρουσιάστρια.  

Έπειτα συνέχισε λέγοντας: «Ξέρετε ότι η αποποίηση ευθυνών από πάνω σου είναι το πιο ωραίο άθλημα, άμα το έχεις» και αμέσως μετά αναφέρθηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου που έχει δεχτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σκληρές κριτικές: «Το θεωρώ πραγματικά πολύ άδικο. Η Σίσσυ κάνει μια προσπάθεια τρομερή φέτος. Δηλαδή, το ποιος πρέπει να είναι “πρώτη γραμμή” σε αυτή την τηλεόραση δεν έχω καταλάβει. (…) Εγώ της είπα να κρατήσει την κριτική που αισθάνεται ότι γίνεται καλοπροαίρετα, ακόμα κι αν είναι αρνητική. (…) Σαφώς ένα κακό σχόλιο θα σε επηρεάσει και ιδίως όταν είναι κάτω από τη μέση, αλλά πιστεύω ότι η Σίσσυ μέρα με την ημέρα ψήνεται σε αυτό το πράγμα. (…) Όσο φεύγει το άγχος, αυτό το πράγμα θα γίνεται και καλύτερο».  

Τέλος, όσον αφορά τον Χρήστο Φερεντίνο δήλωσε: «Βεβαίως κι έχει άγχος και ο Χρήστος. Και ποιος δεν έχει; Ο Χρήστος δεν ήξερε τι θα πει καθημερινό πρωινό. Δεν ήξερε τι προσπάθεια έπρεπε να καταβάλεις. (…) Η μεγαλύτερη ανθρωποφαγία της τηλεόρασης είναι στον ψυχαγωγικό τομέα».


πηγή: yupi.gr