Κι όμως… Ο Osama Bin Laden, εκτός από σεξ, ναρκωτικά και δυτικά ακούσματα όπως οι B52 και οι Van Halen είχε μία ακόμη εμμονή: Ήταν παράφορα ερωτευμένος με την Whitney Houston. Και όχι μόνο την λάτρευε μέχρι θανάτου, αλλά σκόπευε να δολοφονήσει τον Bobby Brown για να του πάρει την γυναίκα!  
Η εφημερίδα Daily Mail που δημοσίευσε την είδηση βασίστηκε στη μαρτυρία της συγγραφέως Kola Boof, η οποία κατάγεται από το Σουδάν και υπήρξε σκλάβα και ερωμένη του Osama.

Όλα ξεκίνησαν το 1996, πολύ πριν ο διαβόητος τρομοκράτης καταστρώσει το σχέδιο κατάρρευσης των Δίδυμων Πύργων, αλλά και άλλες επιθέσεις για τις οποίες τον κατηγορούν. Στην πολυτελή έπαυλή του η καθημερινότητά του ήταν πολύ συγκεκριμένη: Σκεφτόταν συνεχώς ότι η Whitney Houston είναι η ομορφότερη γυναίκα που κυκλοφόρησε ποτέ στην Υφήλιο.    

Όπως αναφέρει στο βιβλίο που εξέδωσε η 37 ετών σήμερα Boof, ο Laden σκόπευε να σπάσει τον χρωματικό κανόνα του και να παντρευτεί την αδικοχαμένη σταρ παρά το γεγονός ότι ήταν μαύρη. Μάλιστα, υποδείκνυε στην ίδια την Boof να ντύνεται, να βάφεται και να φτιάχνει τα μαλλιά της ακριβώς όπως η αγαπημένη του Whitney. «Με ρωτούσε συνεχώς πώς μπορεί να την γνωρίσει. Μου έλεγε ότι πρέπει να βρω ένα πρόσωπο μέσα από το οποίο θα συναντήσει την Houston. Ήθελε να την κάνει κτήμα του και αυτό του είχε γίνει πραγματική εμμονή. Εγώ του έλεγα ότι δεν γνώριζα τον τρόπο για να γίνει κάτι τέτοιο. Εμφανιζόταν διατεθειμένος να ξοδέψει αμύθητα ποσά και να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να την παντρευτεί. Θα της δώριζε ακόμη και παλάτι στο Χαρτούμ. Θα την είχε σε πρώτη προτεραιότητα σε ό,τι και εάν έκανε», λέει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι εάν κάποιος άκουγε τα λόγια του Laden για την Houston θα νόμιζε ότι μιλά για κάτι σχεδόν εξωπραγματικό.  

«Του έφερναν ακόμη και φωτογραφίες από σταρ της παγκόσμιας σοουμπιζ που είχαν φωτογραφηθεί ολόγυμνες για το Playboy. Έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους αλλά εκείνος είχε μάτια μόνο για εκείνη. Μέχρι που στο τέλος ακούγαμε Whitney Houston και αηδιάζαμε.  

Όταν τελικά τα σχέδιά του δεν ευοδώθηκαν, κανείς δεν μπόρεσε να τον συγκρατήσει. Μας ταπείνωνε ζητώντας να χορέψουμε ολόγυμνες ακόμη και μπροστά στους προσκεκλημένους του. Μας εξευτέλιζε μιλώντας μας με τον χειρότερο τρόπο, ενώ πολύ συχνά μας χτυπούσε. Τελικά, όχι μόνο δεν την παντρεύτηκε αλλά δεν πρέπει να την συνάντησε ποτέ».    


πηγή: star.gr