Σε… κουμπαριές έχουν καταλήξει πολλές από τις φιλίες της showbiz, με κάποιες από αυτές να κρύβουν ένα πλούσιο παρασκήνιο! Παναγιώτης Πετράκης με Αντιγόνη Δρακουλάκη, Πέγκυ Ζήνα και Γιώργος Λύρας με Ηλία Ψινάκη, Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος με Ελένη Μενεγάκη και Γιάννη Λάτσιο είναι μερικοί μόνο από τους επώνυμους κουμπάρους που είδαμε στο «Πρωινό ΑΝΤ1».  

Την Μπέσυ Μάλφα με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση πάντρεψε ο Στέλιος Μάινας, όταν… «πετάχτηκε» κατά την διάρκεια γυρίσματος και τους το πρότεινε, ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν μάρτυρας στον πολιτικό γάμου του Τάσου Ιορδανίδη με την Θάλεια Ματίκα.  
Σε κουμπαριά κατέληξε η στενή φιλία της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με τον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά και της Δέσποινας Βανδή με τον Κώστα Καπετανίδη που βάφτισε την κόρη της, Μελίνα.  

Το πόδι του… κουμπάρου Λάκη Λαζόπουλου πάτησε η Φαίη Ξυλά, την ώρα που ο Παναγιώτης Πετράκης αυτοπροτάθηκε για κουμπάρος στην Αντιγόνη Δρακουλάκη στα γυρίσματα των «Μυστικών της Εδέμ»!  

Την Βαλέρια της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου έχει βαφτίσει η Τζένη Μπαλατσινού, ενώ ποιος δεν θυμάται τον κουμπάρο Ηλία Ψινάκη που έφτασε με… ελικόπτερο στον γάμο Ζήνα – Λύρα. 


πηγή: star.gr