Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών των «Βασιλιάδων», του σίριαλ με τα πολύ υψηλά νούμερα αυτή τη στιγμή.
Ο ίδιος όμως, και άλλοι συνάδελφοί του, έχουν δηλώσει επανειλημμένως ότι τα γυρίσματα της σειράς έχουν σταματήσει, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ο ηθοποιός μιλάει για τα προβλήματα στο περιοδικό «Tvbox»:

«Τρελά πράγματα, η σειρά κάνει υψηλά νούμερα και το Studio ATA έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν πληρώνει τους ηθοποιούς, αλλά και το συνεργείο, γιατί το κανάλι με τη σειρά του, χρωστάει πολλά χρήματα στην παραγωγή. Μερικές φορές σκέφτομαι μήπως οι 'Βασιλιάδες' έχουν τελειώσει και δε μας το έχουν πει. Αρκεί να σου αναφέρω πως τεχνικοί έκαναν ομάδες των πέντε και έρχονταν με ένα αυτοκίνητο, για να εξοικονομήσουν μερικά χρήματα. Η κατάσταση αυτή δε μπορεί να συνεχιστεί», δηλώνει ο ηθοποιός και συνεχίζει σχολιάζοντας τα νούμερα της σειράς: «Τα νούμερα μου έκαναν εντύπωση και πιστεύω πως το θέμα δεν είναι απλό. Παίζονται παράξενα παιχνίδια. Θυμάμαι σε σειρές με χαμηλά νούμερα, όπου συμμετείχα, ο κόσμος με σταματούσε κάθε δέκα μέτρα και μου μιλούσε για το σίριαλ. Σε άλλες με πενηντάρια περνούσα απαρατήρητος. Λογικό;», καταλήγει ο ηθοποιός!

Πηγή: gossip-tv.gr