Πλούσια από κάθε πλευρά ήταν η πρεμιέρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ανδριάννας Μπάμπαλη στην μουσική σκηνή «Ζυγός» στην Πλάκα. Το μουσικό δίδυμο ερμήνευσε παλιότερα αλλά και πιο πρόσφατα κομμάτια του, ενθουσιάζοντας το κοινό.  
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί είναι κάτι που το περιμέναμε καιρό και δουλέψαμε αρκετά γι’αυτό», δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ η Ανδριάννα Μπάμπαλη μίλησε με ενθουσιασμό για την νέα της συνεργασία. «Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε και για την ακρίβεια τώρα γνωριστήκαμε. Νομίζω ότι ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και για τους δύο».  

Όπως ήταν φυσικό, από την πρεμιέρα του τραγουδιστή, δεν θα μπορούσε να λείψει η αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία κάθισε πρώτο τραπέζι πίστα και τραγούδησε από την αρχή μέχρι το τέλος το κομμάτι «πλάϊ πλάϊ» του συντρόφου της, που είναι και το αγαπημένο της. Αλλωστε, ήταν και αυτό που της αφιέρωσε από την σκηνή.  
«Όταν νιώσεις ότι έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε συμπληρώνει, που σε ολοκληρώνει σαν προσωπικότητα, που σε καταλαβαίνει, που σε νιώθει, που μπορείς να επικοινωνήσεις και έχει τις ίδιες ανησυχίες και τους ίδιους προβληματισμούς, τότε κάνεις το επόμενο βήμα. Για εμάς τους άνδρες βέβαια δεν υπάρχει αυτό που αποκαλείται βιολογικό ρολόϊ, γιατί η νομοτέλεια της φύσης προστάζει αυτό να συμβεί στις γυναίκες, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θέλουμε να αποκτήσουμε παιδιά», τόνισε ο ερμηνευτής, που μίλησε ακόμη και για τις οικονομικές εξελίξεις, αλλά και την επικαιρότητα, την οποία παρακολουθεί στενά.  

«Άκουσα για το θέμα της κλοπής των εκθεμάτων της Αρχαίας Ολυμπίας και νομίζω ότι μόνο  ένας αναίσθητος θα έμενε ασυγκίνητος από μια τέτοια κατάσταση. Βλέπω ότι γεννιέται ένα κύμα αλληλεγγύης και φιλαλληλίας και νομίζω ότι αυτό χαρακτηρίζει όλους τους Ελληνες. Δεν έχω συναντήσει σε άλλες χώρες το φιλότιμο, την αγάπη και το φρόνιμα των Ελλήνων και αυτό φαίνεται».  

«Οι πολιτικοί έχουν να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις και κανείς δεν σκέφτεται τίποτε άλλο πέρα από το εθνικό συμφέρον», κατέληξε ο τραγουδιστής.  

Στην πρεμιέρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ανδριάννας Μπάμπαλη, το παρόν έδωσαν πολλοί επώνυμοι. Ανάμεσά τους ο Νίκος Μουτσινάς, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Αποστόλης Τότσικας με την σύντροφό του Ρούλα Ρέβη. 


Πηγή: Star.gr