Χωρίς το ιταλικό σόου χορού στο οποίο συμμετέχει η Ρία Αντωνίου έμεινε αυτό το σαββατοκύριακο το τηλεοπτικό κοινό, αφού αυτό αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα. Αιτία; Το γεγονός ότι η παραγωγή του αναλαμβάνει κάθε χρόνο την διοργάνωση και του φεστιβάλ τραγουδιού του Σαν Ρέμο.  
Όπως δήλωσε στο Star το μέλος της παραγωγής του σόου χορού Μάρκο Τζεμπόρντι, «το Ballando Con le Stelle αναβλήθηκε γιατί οι υπεύθυνοι της παραγωγής έπρεπε να οργανώσουν το φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, το φεστιβάλ τραγουδιού της Ιταλίας. Κάθε χρόνο ό,τι έχει στην τηλεόραση σταματάει για μια εβδομάδα με την ευκαιρία του φεστιβάλ».  

Στην γιορτή τραγουδιού εμφανίζονται φέτος ο παρτενέρ της Ρίας Ραϊμόντο και η παρουσιάστρια του Ballando Milli Carlucci, η οποία μάλιστα έγραψε στο twitter της: «Την Παρασκευή θα είμαι στο Σαν Ρέμο με όλους τους χορευτές του Ballando. Σαν Ρέμο ερχόμαστε!»  

Πάλι καλά γλίτωσε την… γκρίνια των κριτών η Ρία. Κατά βάθος βέβαια, η Ρία έχει… πιάσει πλήρως το νόημα και αν και στην αρχή στενοχωριόταν, τώρα που κατάλαβε τι παίζει, χειρίζεται το παιχνίδι άψογα. «Οι κριτικές που μου γίνονται δεν με ενοχλούν πολύ γιατί γνωρίζω ότι αποτελώ στόχο. Είναι τηλεόραση και όλα είναι ρόλος. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής βρίσκουν την ευκαιρία να πουν σε μένα ατάκες που δεν μπορούν να πουν στους υπόλοιπους. Δεν με πειράζει αυτό και μάλιστα, αν και στην αρχή με στενοχωρούσε, τώρα το συνήθισα», δήλωσε σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο.  

Οσο για τον κριτή που την αποκάλεσε φουσκωτή κούκλα; «Μου επιτίθεται συνέχεια ακόμη και όταν δεν υπάρχει λόγος. Εχω καταλάβει ότι έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Δεν χαλιέμαι, αλλά εάν ακούσω άσχημη κουβέντα για την Ελλάδα τα παίρνω», απάντησε η Ρία. 
 
Είναι μην ακούσει κακά λόγια για την Ελλάδα… Πάντως το ιταλικό κοινό λατρεύει την Ρία και την κρατά στο παιχνίδι. Κάτι που κάνει… «πύραυλο», όχι μόνο τον εν λόγω κριτή αλλά και πολλούς άλλους… 

Πηγή: Star.gr