Η σημερινή έρευνα του Γρηγόρη Γκουντάρα είχε να κάνει με μικρές καθημερινές κινήσεις που πρέπει μια γυναίκα να κάνει για να διατηρεί ζωντανή τη σχέση με τον σύντροφό της.  
Αφού ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη παρουσίασε τις επτά πρώτες λεπτομέρειες που πρέπει να έχει υπ’ όψιν της μια γυναίκα, η 42χρονη παρουσιάστρια διέκοψε την έρευνα για να βγάλει στον αέρα μια τηλεφωνική γραμμή για παιχνίδι και, αμέσως μετά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε: «Να πω και ένα ακόμα, ένα όγδοο, που ξέχασα να το πω και είναι αμαρτία από τον Θεό να το προσπεράσουμε;».  

«Μην πιάνεις το όνομα του Κυρίου επί ματαίω» είπε τότε με χιούμορ ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, με την Ελένη Μενεγάκη να ρωτάει γελώντας: «Τι είπε ο νεαρός;» και τον Γρηγόρη Γκουντάρα να απαντάει με νόημα: «Κάτι για… Ματέο άκουσα προς το τέλος, αλλά μάλλον λάθος θα άκουσα».  «Κι εγώ αυτό μου φάνηκε ότι άκουσα» συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη, κάνοντας ολόκληρη την παρέα να ξεκαρδιστεί στα γέλια, και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να προβεί στις απαραίτητες εξηγήσεις: «”Επί ματάιω” είπα ρε παιδιά. Με “αι”!».  

Πηγή: Yupi.gr