Με καλεσμένη τη Σίσσυ Χρηστίδου στη σημερινή εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη φετινή μετακόμισή της στη μεσημεριανή ζώνη.   «Το αγαπάω πάρα πολύ το πρωινό. Μου αρέσει πάρα πολύ. Πονάει η ψυχή μου στην ιδέα ότι θα σταματήσει να υπάρχει. Μου άρεσε πάντα και σαν τηλεθεάτρια» εξήγησε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Σου έχει μπει η ιδέα ότι θα σταματήσουν τα πρωινά λόγω οικονομικών προβλημάτων;» τη ρώτησε τότε η Ελένη Μενεγάκη, προσθέτοντας: «Και να σταματήσει, μάλλον θα μεταφερθεί λίγο παρακάτω» και, με αφορμή την αλλαγή ζώνης της δικής της εκπομπής, συνέχισε: «Εγώ δεν νομίζω ότι κάνω κάτι διαφορετικό από ό,τι έκανα το πρωί. Η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει, αλλά σαν πρόγραμμα εγώ κάνω το ίδιο. Ό,τι έκανα το πρωί, το κάνω και το μεσημέρι».  

«Προσαρμόστηκε η ζώνη πάνω σου» ανέφερε τότε η Σίσσυ Χρηστίδου και η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Μα, το μεσημέρι δεν υπήρχε κάτι σταθερό στο τι θα δει ο κόσμος. Ή επαναλήψεις θα έβλεπες ή προγράμματα πιο “κουτσομπολευτικά”. Δεν είχανε καλεσμένους, δεν είχαν άλλη θεματολογία... Έπαιζε μόνο κουτσομπολιό. Οπότε, αυτό είναι μια διαφορετική πρόταση. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Γιατί μπορεί του χρόνου να γίνουμε  πολλοί το μεσημέρι!».

Πηγή: yupi.gr