Για τη ζωή του με την αγαπημένη του, Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του στον «Ζυγό» το βράδυ της Παρασκευής.
 Ο 33χρονος τραγουδιστής προσπαθεί να διατηρεί μια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική ζωή και την προσωπική: «Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά νομίζω ότι τα καταφέρνω» είπε και πρόσθεσε «Νομίζω ότι τον τελευταίο χρόνο φαίνεται ξεκάθαρα που γέρνει η ζυγαριά».

Σχεδιάζει τελικά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στη χρονιά που διανύουμε με τη σύντροφό του; «Μέσα στον χρόνο αυτό δεν ξέρω. Δεν το φαντάζομαι. Όταν νιώθεις ότι έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε συμπληρώνει, πως σε ολοκληρώνει σαν προσωπικότητα, που σε καταλαβαίνει, σε νιώθει, μπορείς να επικοινωνήσεις κι έχει τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς, τότε κάποια στιγμή θα κάνεις το επόμενο βήμα. Δουλεύει ενστικτωδώς αυτό. Δεν το ξέρεις, το μαθαίνεις και κάπως γεννιέται μέσα σου αυτή η ανάγκη. Αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θέλω να αποκτήσω παιδιά» εξομολογήθηκε.

Πηγή: yupi.gr