current views are: 1

21 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση12:20

Ένα σχόλιο της Μενεγάκη εξόργισε τη Φαίη Σκορδά!

Ένα σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη ενόχλησε ιδιαίτερα τη Φαίη Σκορδά.

Δημοσίευση 12:20’
αρθρο-newpost

Ένα σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη ενόχλησε ιδιαίτερα τη Φαίη Σκορδά.

Ένα σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη ενόχλησε ιδιαίτερα τη Φαίη Σκορδά.
Στο «Πρωινό mou» έδειξαν απόσπασμα από τη χθεσινή εκπομπή της Ελένης η οποία σχολίαζε τη μεταφορά της στη μεσημεριανή ζώνη. Η παρουσιάστρια εμμέσως πλην σαφώς δήλωσε πως μετέφερε την εκπομπή της το μεσημέρι χωρίς να πάρει στοιχεία από τη μεσημεριανή ζώνη, θέλοντας να εξηγήσει ότι δεν ανήκει η εκπομπή της στην κουτσομπολίστικη ζώνη.

«Εγώ νιώθω ότι κάνω το ίδιο πρόγραμμα, μικρές αλλαγές υπάρχουν που δεν φαίνονται καν. Το μεσημέρι δεν υπήρχε κάτι σταθερό να δει ο κόσμος, επαναλήψεις θα έβλεπε ή καθαρά κουτσομπολευτικά».

Η Φαίη Σκορδά που έκανε για χρόνια μεσημεριανή εκπομπή ενοχλήθηκε ακούγοντας αυτές τις δηλώσεις και σχολίασε. «Πάντως εγώ επειδή έχω δουλέψει αρκετά χρόνια στη μεσημεριανή ζώνη, φαντάζομαι ότι και στα πρωινά συζητάμε τα lifestyle θέματα. Απ΄την άλλη γίνονται και σοβαρά θέματα, τα οποία τα πρωινά ποτέ δεν είχαν. Και κοινωνικά, και θέματα επικαιρότητας και ενημέρωσης, τα οποία ένας παρουσιαστής της πρωινής ζώνης, αν δεν είχε τα φόντα δεν θα μπορούσε να υπηρετήσει».

Ενώ η Σάσα Σταμάτη έβαλε το κερασάκι στην τούρτα συμβουλεύοντας την Ελένη Μενεγάκη να πάρει ένα λεξικό ως άλλος Μπαμπινιώτης. Αφορμή στάθηκε η έκφραση της Ελένης για τις εκπομπές που τις χαρακτήρισε «κουτσομπολευτικές». Λέτε να
άρχισε νέα κόντρα στην τηλεοπτική σκηνή;

H απάντηση της Μενεγάκη

Σήμερα λοιπόν η παρουσιάστρια έδωσε την απάντησή της σε όσους την κατηγορούν και τη χαρακτηρίζουν γλωσσοπλάστη, μέσα από την εκπομπή της. «Σήμερα έμαθα ότι κάποιος μου πρότεινε να το πάρω (το λεξικό)… όποτε θυμούνται μου το προτείνουν ε; όποτε δεν θυμούνται δεν μου το προτείνουν», είπε δείχνοντας λίγο ενοχλημένη ενώ απευθείας συμπλήρωσε: «Καμιά φορά αυτά που πιστεύουμε δεν πρέπει να τα λέμε αλλά εγώ αυτά που πιστεύω θα τα λέω».


σχετικα αρθρα