Το μυστικό του Buckingham στον αέρα τίναξε η Kate Middleton, που αποκάλυψε το όνομα του σκύλου που απέκτησε με τον πρίγκιπα William! Και το όνομα αυτού; Lupo! Tο πριγκιπικό ζεύγος υιοθέτησε τον Δεκέμβριο ένα μαύρο κοκεράκι τριών μηνών, ενώ απαγόρευσε μέχρι και στο προσωπικό να αποκαλύψει το όνομά του. «Πρόκειται για ένα ιδιωτικό κατοικίδιο και δεν θέλουν να δημοσιοποιηθεί το όνομά του. Ωστόσο, το ζευγάρι επιβεβαιώνει με χαρά ότι όντως έχει ένα νέο σκυλί», είχε δηλώσει εκπρόσωπος του παλατιού.   

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε δημοτικό σχολείο στην περιοχή της Οξφόρδης, η Kate – Catherine την έκανε την... γκάφα της, αφού αποκάλυψε στους μαθητές ότι το πριγκιπικό σκυλάκι ονομάζεται Lupo! Σιγά που θα κρατούσαν το στόμα τους κλειστό μετά τα πιτσιρίκια...

Mετά από αυτό, άνθρωποι του παλατιού επιβεβαίωσαν πως ο πριγκιπικός σκύλος έχει αυτό το όνομα, που στα ιταλικά σημαίνει λύκος.

Λίγες ώρες αργότερα, ένα προφίλ στο Twitter έκανε την εμφάνισή του… Τι έχει για φωτογραφία; Ένα μαύρο κόκερ που φοράει κορώνα!


πηγή: star.gr