current views are: 1

22 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση17:50

Ναταλία Γερμανού: Της έκαναν πρόταση γάμου στα κυπριακά βραβεία!

Συνήθως όταν κάποιος παρευρίσκεται σε βραβεία φεύγει από αυτά με κάποιο βραβείο, με όμορφες εικόνες, με καινούργιες γνωριμίες, με συναντήσεις από τα παλιά…

Δημοσίευση 17:50’
αρθρο-newpost

Συνήθως όταν κάποιος παρευρίσκεται σε βραβεία φεύγει από αυτά με κάποιο βραβείο, με όμορφες εικόνες, με καινούργιες γνωριμίες, με συναντήσεις από τα παλιά…

Συνήθως όταν κάποιος παρευρίσκεται σε βραβεία φεύγει από αυτά με κάποιο βραβείο, με όμορφες εικόνες, με καινούργιες γνωριμίες, με συναντήσεις από τα παλιά… Η Ναταλία Γερμανού όμως έφυγε από τα κυπριακά βραβεία «Άντρες της χρονιάς» με μια πρόταση γάμου.

Κατά την παρουσίαση των κυπριακών βραβείων από τους Τάσο Τρύφωνος και Ναταλία Γερμανού, ο δημοσιογράφος κοίταξε την παρουσιάστρια και της είπε:

«Πρέπει να σου πώ ότι αυτή η θέση της παρουσιάστριας των κυπριακών βραβείων είναι κάτι σαν το κορίτσι του James Bond. Πριν από δύο χρόνια σε αυτή την θέση ήταν η Ευγενία Μανωλίδου που έγινε κυρία υπουργού. Πέρυσι ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια… κοτζάμ σκάφος πήρε για δώρο. Οπότε βλέπω να σε παντρεύομαι μέχρι το τέλος του χρόνου. Ήθελα να στο πω για να είμαι σίγουρος εάν μπορείς να ανταπεξέλθεις!»

Η Ναταλιά Γερμανού η οποία αρχικά ήταν απορημένη για το που θέλει να καταλήξει ο συμπαρουσιαστής της και μετά την αρχική αμηχανία του απάντησε στα κυπριακά:

«Ακατάχνωτα! Είδατε που μιλάω κυπριακά; Ακατάχνωτα. Είναι η νέα λέξη που έμαθα, γιατί τόσες ημέρες που είμαι εδώ, πρέπει να σας πω ότι έχω δει όλες τις κυπριακές σειρές και μαθαίνω κυπριακά! Μόνο χθες είδα τέσσερις απανωτά! Τη μία μετά την άλλη. Μόνο κυπριακά σήριαλ βλέπω εδώ που είμαι…»

Και τι σημαίνει αυτό; Αλίμονο…

Πηγή: gossip-tv.gr


σχετικα αρθρα