current views are: 2

23 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση13:46

Ιωάννα Πηλιχού: «Με τον Σαράντο νιώθω ότι βρήκα αυτό που ψάχνω»

Η Ιωάννα Πηλιχού μίλησε για τη σχέση της με τον Σαράντο Γεωγλερή.

Δημοσίευση 13:46’
αρθρο-newpost

Η Ιωάννα Πηλιχού μίλησε για τη σχέση της με τον Σαράντο Γεωγλερή.

Η Ιωάννα Πηλιχού μίλησε για τη σχέση της με τον Σαράντο Γεωγλερή. Η ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό Ciao, ότι στο σύντροφό της βρήκε αυτά που έψαχνε: «Δεν ερωτεύεσαι συνήθως μόνο ένα. Κάποιες φορές ξέρεις ότι είσαι πιο κοντά με έναν άνθρωπο. Ταιριάζεις μαζί του σε αυτά που σκέφτεται, στο πως βιώνει τα πράγματα. Βρίσκεις αυτά που εσύ ψάχνεις, γιατί ο κάθε άνθρωπος ψάχνει διαφορετικά πράγματα σε μια σχέση και κάποιες φορές είναι και λίγο ανεξήγητο. Απλά νιώθεις ότι το βρίσκεις αυτό που ψάχνεις. Νιώθεις γεμάτος άνθρωπος… Θεωρώ ότι το μυστικό για μια σχέση είναι η ειλικρίνεια».

Η Ιωάννα Πηλιχού μίλησε επίσης και για τη γνωριμία της με τον Σαράντο Γεωγλερή, καθώς και για το γεγονός ότι κάνουν την ίδια δουλειά: «Είναι καλό και ωραίο, γιατί μοιράζεσαι πράγματα που δεν θα μπορούσες να μοιραστείς με κάποιον εκτός του επαγγέλματος που σκέφτεται διαφορετικά».

Κάνει όμως η ηθοποιός την πρώτη κίνηση ή θέλει τον άντρα κυνηγό; «Δεν κάνω ποτέ την πρώτη κίνηση. Πιστεύω ότι οι γυναίκες ούτως ή άλλως δίνουν σήμα στους άντρες και δε χρειάζεται να κάνουν την πρώτη κίνηση, αλλά, παρ’ όλα αυτά, φαίνεται αν ενδιαφέρονται και τι συμβαίνει. Μπορώ να πω ότι εγώ είμαι παραδοσιακή σε αυτό τον τομέα».

Πηγή: gossip-tv.gr