Στην κάμερα της εκπομπής «Made In Star» μίλησε η Πέγκυ Τρικαλιώτη για το μωρό που εκείνη και ο σύντροφός της, Θανάσης Δόσης, περιμένουν σε λίγους μήνες.  Ωστόσο, αποκάλυψε πως περνά μια δύσκολη περίοδο, καθώς είναι η πρώτη φορά στη ζωή της που μένει χωρίς χρήματα.

«Είμαι έγκυος, αυτό μπορώ να σου πω. Είμαι ακόμα στην αρχή, πάω προς τον πέμπτο μήνα… Είμαι καλά και “χτυπάω ξύλα” και κάνω το σταυρό μου, προσπαθώ να είμαι ήρεμη» παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε: «Δεν μου επιτρέπεται να είμαι στην τσίτα. Πρέπει να είμαι συνέχεια πολύ χαλαρή και ήρεμη και επίσης πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη σού παίρνει και όλη την ενέργεια. Έτσι νιώθω, σε εμένα έτσι λειτουργεί, με κατευνάζει».

Αν και για αυτή τη σεζόν είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει σε κάποιες δουλειές, η εγκυμοσύνη φαίνεται να ανέτρεψε τα σχέδιά της: «Τα εγκατέλειψα όλα γιατί δεν γινόταν (αλλιώς). Ήταν μια ξαφνική εγκυμοσύνη, πολύ χαρμόσυνη! Μας ήρθε με πολλή χαρά και στους δυο! Και απλώς πήρα τηλέφωνο τους ανθρώπους που ήταν να δουλέψω μαζί, τους εξήγησα όλο το ζήτημα, τους είπα πως αυτό για μένα είναι η απόλυτη προτεραιότητα, το καταλάβανε και έτσι αποχώρησα!» δήλωσε.  

Παράλληλα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη αποκάλυψε σχετικά με το πόσο την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση: «Έτσι κι αλλιώς αυτή τη στιγμή δεν έχω χρήματα γιατί είμαι άνεργη. Δεν δουλεύω και πάντα έκανα μια δουλειά που δεν είχα χρήματα στην τράπεζα, ήμουν “μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει”. Αυτό το διάστημα πραγματικά δεν έχω καθόλου χρήματα και είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου τα τελευταία είκοσι χρόνια, δεν ξέρω πώς είναι αυτό».

Πηγή: yupi.gr