Τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια του ελληνικού τελικού θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά οι φίλοι του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr, καθώς και μέσα από τις σελίδες των κοινωνικών δικτύων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τον μεγάλο μουσικό θεσμό, στο Facebook (facebook.com/eurovisionert) και το Twitter (twitter.com/eurovisionert). Ο 57ος διαγωνισμός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν στις 26 Μαΐου.

Από την 1η Μαρτίου τα τραγούδια θα μεταδίδονται από τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει και η προβολή των βίντεο κλιπ από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, όπου και θα αποκαλυφθούν οι υποψήφιοι καλλιτέχνες.

Ο ελληνικός τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου, στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς.

Η online διάθεση των εισιτηρίων για τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό στο Μπακού (22, 24 και 26 Μαΐου αντιστοίχως) θα αρχίσει από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται από την ίδια ημερομηνία την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού, www.eurovision.tv.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS