Μέχρι τώρα ξέραμε για τα 7 χρόνια φαγούρας ... Η Ελένη Μενεγάκη όμως με το Μάρκο Σεφερλή ήρθαν για αν ανατρέψουν τα δεδομένα, αφού μετά από 7 χρόνια παγωμένων σχέσεων και παραπόνων –τουλάχιστον από τη μεριά του ηθοποιού- οι δυο τους βρέθηκαν και πάλι μαζί στην ίδια εκπομπή!
Τη στιγμή που η Ελένη ανήγγειλε στο τηλεοπτικό κοινό τον Μάρκο Σεφερλή, είπε: «Πόσα χρόνια έχουμε να βρεθούμε; Καμιά δεκαριά... Θα γνωριστούμε; Τον άφησα με μαλλιά, με άφησε ψιλοελεύθερη. Τον βρίσκω πατέρα, με βρίσκει μητέρα. Μάρκο έλα έξω»!

Ο Μάρκος Σεφερλής με το γνωστό του χιούμορ μπήκε ως άλλος Σάκης Ρουβάς και οι δυο τους φιλήθηκαν και αγκαλιάστηκαν για αρκετή ώρα. «Πού είσαι ρε παλιόπαιδο;» είπε η παρουσιάστρια, ενώ ήταν αγκαλιασμένοι. "Έχω έρθει ήδη. Είμαι μέσα στο στούντιο, στην αγκαλιά σου! Δεν το έχεις πάρει χαμπάρι; Είμαι ήδη εδώ κοντά σου!", απάντησε ο ηθοποιός.

Οι δυο τους κάθισαν στις πολυθρόνες της εκπομπής "Ελένη" και για αρκετή ώρα θυμήθηκαν τις παλιές τους καλές στιγμές από τον «Πρωινό Καφέ», καθώς και το πώς και πότε γνωρίστηκαν.

Έτσι είναι οι τηλεοπτικές σχέσεις... Διαλύονται και ξαναχτίζονται... 


πηγή: gossip-tv.gr