Καλεσμένος στο Πρωινό ΑΝΤ1 ήταν σήμερα το πρωί ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος σχολίασε τόσο τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά και συγκεκριμένα εκείνη του Πέτρο Κωστόπουλου.  
«Κάθε επιχειρηματίας έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Μπορεί κάποια στιγμή να καταστραφεί, μπορεί να συμβεί κάτι. Το ότι ήταν ένας επιχειρηματίας όμως που τόσα χρόνια έκανε έναν κολοσσό του το αναγνωρίζουμε. Το ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σ’ αυτήν την κατάσταση επίσης το αναγνωρίζουμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει τώρα όλοι να αρχίσουμε να βαράμε;», αναρωτήθηκε ο Φώτης, μιλώντας για τον Πέτρο Κωστόπουλο.  

Μάλιστα ο παρουσιαστής τόνισε ότι κατανοεί τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι, αποκαλύπτοντας ότι και ο ίδιος έχει δουλέψει πάρα πολλές φορές τζάμπα.  

«Εγώ προσωπικά έχω δουλέψει πολλές φορές τζάμπα. Έχω δουλέψει τσάμπα γιατί  είχα μια ιδεολογία σ’ αυτό που έκανα. Έχω δουλέψει και σε ταινίες τζάμπα, όταν ήμουν ηθοποιός και σε θέατρο τζάμπα. Ειδικά σε δουλειές καλλιτεχνικές, όπως είναι το θέατρο, που ξέρεις ότι δεν έχει ο άλλος πολλά λεφτά, έχω βάλει μέχρι και σκηνικό, έχω αλλάξει σκηνικά από πίσω, έχω κάνει πολλά πράγματα», είπε.  

Μάλιστα παραδέχθηκε ότι δε θα του κάνει καθόλου εντύπωση αν η ζωή κάνει κύκλο και καταλήξουμε και πάλι να δουλεύουμε τζάμπα.  

«Δε θα με εκπλήξει καθόλου. Περιμένω τα πάντα. Θέλω να δω πού θα τελειώσει το κύμα», είπε.


πηγή: star.gr