Επιτέλους ήρθε και η σειρά της Jennifer Aniston να φωτογραφηθεί με το δικό της αστέρι στην περίφημη Λεωφόρο της Δόξας. Στο πλευρό της βρέθηκαν οι δύο άντρες της ζωής της, ο πατέρας της John Aniston και ο σύντροφος της αλλά και συμπρωταγωνιστής της στην ταινία «Wanderlust», Justin Theroux, με τον οποίο αντάλλαξαν το πρώτο τους δημόσιο φιλί.

Μάλιστα, η 43χρονη Jennifer Aniston, η οποία έγινε διάσημη από τον ρόλο της Rachel στην επιτυχημένη τηλεοπτική κωμωδία της δεκαετίας του 90, «Friends» βραβεύτηκε με το 2462ο αστέρι στη διάσημη λεωφόρο του Χόλιγουντ, δύο ημέρες πριν την παγκόσμια προβολή της ταινίας της «Wanderlust».

Επίσης, στην αποκαλυπτήρια τελετή βρέθηκαν οι επίσης διάσημοι ηθοποιοί Adam Sandler, Malin Akerman και Kathryn Hahn. Η γοητευτική ηθοποιός, απευθυνόμενη στους φίλους και θαυμαστές της, δήλωσε: «Γεννήθηκα στο Sherman Oaks της Καλιφόρνιας. Αυτό υπήρχε πάντα υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Προφανώς δεν ήταν καν ένα όνειρο, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου. Είμαι ευγνώμων».


πηγή: myself.gr