Για την προσωπική του περιπέτεια μετά το κλείσιμο της IMAKO, μίλησε μπροστά στις κάμερες, ανοίγοντας την εκπομπή του «Βράδυ», ο Πέτρος Κωστόπουλος. Αφού καλησπέρισε το κοινό, πραγματικά φορτισμένος και φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στον Γολγοθά που ανεβαίνει, διατηρώντας διακριτικούς τόνους και θέλοντας να κάνει σαφές ότι ανεξάρτητα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας θα πρέπει να είναι συνεπής απέναντι στη δουλειά του και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.   Ωστόσο, πρόσθεσε ότι όταν είναι κανείς στην τηλεόραση και κάνει ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, πρέπει πέρα από όλα τα άλλα ο παρουσιαστής να μπορεί να χαμογελά, γιατί η εκπομπή έχει ένα σκοπό να ευχαριστήσει τον κόσμο. Και το κλίμα φορτίστηκε ακόμη περισσότερο συγκινησιακά όταν ανέφερε: «Παρά το ότι περνάω αυτή την εποχή και επειδή τώρα λόγω των Αποκριών υπάρχουν και διάφορες μάσκες όπως συμβαίνει και στον πολιτικό κόσμο, εγώ έχω φορέσει μια ωραία μάσκα…  

Επειδή αυτή η μάσκα δεν φαίνεται ακόμα… θα φανεί σε λίγο. Διότι το προσωπικό πρόβλημα δεν πρέπει να γίνεται και το πρόβλημα μιας εκπομπής, η οποία είναι το επάγγελμά σου. Και εμένα σήμερα - για αυτό ακριβώς το λέω - αυτή η εκπομπή είναι το μοναδικό μου επάγγελμα. Φοράω λοιπόν την μάσκα της διασκέδασης αυτήν την ημέρα, η οποία μπορεί να είναι η χειρότερη που έχω περάσει και πάω να υποδεχτώ τον πρώτο καλεσμένο για απόψε…».  

Σε αυτό το σημείο όλα μπήκαν και πάλι στην κανονική ροή της εκπομπής και ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχθηκε τον πρώτο του καλεσμένο, τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος του εξέφρασε την συμπαράστασή του, λέγοντας ότι και εκείνος είχε στην ζωή του ανάλογες πικρές εμπειρίες.        

πηγή: star.gr