Την πρώτη του γνωριμία με την κολλητή του φίλη Ναταλία Γερμανού περιέγραψε ο Θέμης Γεωργαντάς στην εκπομπή «Πρωινό Mou», όπου ήταν καλεσμένος την Καθαρά Δευτέρα.   Ο παρουσιαστής του MAD και η οικοδέσποινα του «Μες την καλή χαρά» είναι γνωστό πως συνδέονται με πολύχρονη φιλία.

Ο ίδιος περιέγραψε το χρονικό της γνωριμίας του: «Γνωριστήκαμε όταν εγώ ήμουν στο περιοδικό “Ποπ-Κορν”. (…) Η Ναταλία είχε στήλη στο περιοδικό τότε και πρέπει να είχε ξεκινήσει και το “Mega Star”. Ήμουν λοιπόν στο “Ποπ-Κορν” και μιλάω μαζί της στο τηλέφωνο -δεν έχουμε ποτέ συστηθεί από κοντά ως τότε- και τη ρωτάω πότε θα έχει έτοιμη τη στήλη της για να μας δώσει. Κι έχει τότε πάρτι- απονομή πλατινένιου δίσκου ο Κορκολής σε ένα κλαμπ. (…) Και λέω στη Ναταλία ότι θα είμαι κι εγώ στο πάρτι και μου λέει “Άντε Θεμάκο να σε γνωρίσω!”.

Η Ναταλία, όμως, έχει ένα θέμα. Έχει αγοραφοβία, δεν αντέχει τον πάρα πολύ κόσμο. Δεν έχει να κάνει με το ότι είναι γνωστή, απλά δεν μπορεί τον πολύ κόσμο γύρω της. Εκεί λοιπόν (στην απονομή) γινόταν της τρελής! Μόλις την είδα, την πλησίασα για να της μιλήσω και της λέω “Γεια σου, Ναταλία, είμαι ο Θέμης”. Εκείνη μόλις με είδε, με χαιρέτισε με χειραψία, λέγοντάς μου ένα ξερό “χαίρω πολύ” κι έφυγε αμέσως. Έφυγε και πήγε στην άλλη άκρη. (…) Δεν της μίλαγα μετά κι έλεγα ότι δεν είναι στα καλά της. Ήταν σαν να μην κατάλαβε ποιος είμαι!».

πηγή: yupi.gr