current views are: 35

28 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση15:15

Μίνα Oρφανού: «Είχα μία μόνο σχέση στη ζωή μου…»

Η γοητευτική «Λίζα» των Βασιλιάδων μίλησε για τη ζωή της και τις προσωπικές της σχέσεις στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Δημοσίευση 15:15’
αρθρο-newpost

Η γοητευτική «Λίζα» των Βασιλιάδων μίλησε για τη ζωή της και τις προσωπικές της σχέσεις στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Η γοητευτική «Λίζα» των Βασιλιάδων μίλησε για τη ζωή της και τις προσωπικές της σχέσεις στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Η ηθοποιός υποστήριξε πως άφησε τα πατρικό της σε ηλικία 17 χρόνων και πήγε στη Ρόδο για δουλειά: «Στη Ρόδο έκανα έξαλλη ζωή. Έπινα ένα μπουκάλι μαυροδάφνη, έφευγα από το σπίτι στις 9 το βράδυ και γυρνούσα 7 το πρωί. Το σπίτι μου μ’ έβλεπε μόνο για ύπνο. Ο κόσμος πριν κάνει οικογένεια πρέπει να ζήσει τη ζωή του. Είναι σπουδαίο να κάνεις τη ζωή σου σε μικρή ηλικία και όταν ωριμάσεις να κάνεις το σταθερό βήμα του γάμου.» Για την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τους ανθρώπους εξομολογήθηκε: «Θεωρώ τον εαυτό μου ανέραστη. Έκανα μόνο μια σχέση στη ζωή μου. Και αυτόν τον καιρό είμαι σε φάση επανασύνδεσης με αυτόν τον άνθρωπο. Είχα φλερτ αλλά έχω βιώσει και μεγάλη μοναξιά.» 

Όπως ανέφερε και η ίδια έχει δεχτεί και καλοπροαίρετους αλλά και κακοπροαίρετους σχολιασμούς. Η Μίνα Ορφανού έχει αποδεχτεί από μικρή τον εαυτό της αλλά είναι και πολύ σκληρός κριτής: «Έχω έναν καθρέφτη στο σπίτι και όταν δεν είμαι καλός άνθρωπος πηγαίνω και φτύνω τον εαυτό μου. Είναι πολύ σκληρό ντροπιάζεις τον ίδιο σου τον εαυτό».

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως κάνει τις δικές της κρέμες από βότανα, προμηθεύει σε ταβέρνες γλυκά του κουταλιού αλλά ασχολείται και με τη ζωγραφική. «Έχω ζωγραφίσει 10 πίνακες και θέλω να ετοιμάσω άλλους 10 για μια έκθεση με φιλανθρωπικό σκοπό» είπε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά στα όσα λέγονται για τα γυρίσματα των «Βασιλιάδων» είπε: «Δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε παρέες δουλεύουμε σαν ρομποτάκια, όμως γελάμε πολύ. Μακάρι να βρεθούν τα χρήματα για να συνεχιστούν τα γυρίσματα γιατί ο κόσμος αυτή την εποχή χρειάζεται το γέλιο. Είναι δύσκολο και για εμάς που δεν πληρωνόμαστε και είναι αδιανόητο ότι θα ζητήσω από την μητέρα μου να μου δώσει χρήματα για το ενοίκιο».

πηγή: myself.gr 

 

 


σχετικα αρθρα