Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» συνάντησε τον Γιώργο Μαζωνάκη στα παρασκήνια του νέου του βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Μην πας πουθενά», τη μουσική του οποίου έχει γράψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.   Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το εκκεντρικό του στιλ, τόσο στα κλιπ του, όσο και στην πίστα: «Προκαλείς όταν κάτι δεν σου πηγαίνει. Αυτό το πράγμα εγώ το κάνω χρόνια και δεν έχω κάποιο λόγο να το ξαναπώ» σχολίασε αρχικά, ενώ για την προσωπική του ζωή ξεκαθάρισε: «Στη ζωή μου είμαι ένας καθημερινός άνθρωπος».  

Όσο για τη θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή του: «Ο έρωτας είναι έμπνευση και καθρέφτης για τον ίδιο που ερωτεύεται» είπε, ενώ παραδέχτηκε πως ο έρωτας είναι «μεγάλη χαρά» και ότι «σαφώς και υπάρχει» στην προσωπική του ζωή.  

Τέλος, με αφορμή την πρόσφατη συνεργασία τους, παραδέχτηκε ότι τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τον γνώριζε «σε κοινωνικό επίπεδο» εδώ και πολλά χρόνια, αφού τους σύστησε ένα φιλικό πρόσωπο, ενώ δεν αρνήθηκε πως το τελευταίο διάστημα κάνουν παρέα.

Όταν μάλιστα η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα μπορούσε να τον παντρέψει με τη σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια, απάντησε: «Δεν τους ζω πολύ συχνά και αν μου ζητήσουν κάτι τέτοιο θα το σκεφτώ εκείνη την ώρα».


πηγή: yupi.gr