Για τη συνεργασία της με τον Αντώνη Κανάκη και τις φήμες που τη θέλουν να είναι σε «κόντρα» με την Χριστίνα Μουστάκα μίλησε η Ευγενία Σαμαρά στην εκπομπή «Κορίτσια Για Σπίτι».  
Η συνεργάτιδα του Αντώνη Κανάκη στο «Ράδιο Αρβύλα» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον οικοδεσπότη της εκπομπής: «Τον Αντώνη δεν μπορώ να τον πάρω σαν αφεντικό μου. Είναι άνθρωπος που τον έχω σαν φίλο μου, που θα μου πει δέκα πράγματα (που θα με βοηθήσουν). Τον εμπιστεύομαι απίστευτα. Τον βλέπω πώς είναι στη δουλειά του, είναι τελειομανής και επαγγελματίας 100% σε αυτό που κάνει. Όλο αυτό με κάνει και λέω “Ναι, αυτό που λέει είναι σωστό. Πρέπει να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο”». Όσο για το αν ζητάει τη συμβουλή του σε προσωπικά της θέματα; «Αν του κάνω εγώ κάποια συζήτηση, ίσως να πει κάτι. Δεν είναι άνθρωπος που θα το κάνει από μόνος του, αλλά μόνο αν του το ζητήσω εγώ».  

Η σχέση της με την Χριστίνα Μουστάκα -τη δεύτερη συνεργάτιδα της εκπομπής- είναι πολύ καλή: «Δεν υπάρχει καθόλου κόντρα. Τη Χριστίνα δεν τη συναντάω, γιατί είμαστε συνήθως εναλλάξ (στην εκπομπή). Αλλά από το λίγο που έχουμε βρεθεί, έχουμε αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις. Δεν είναι “γνωστή” μου. Έχουμε βρεθεί, έχουμε πάει για μπάνιο μαζί το καλοκαίρι, μιλάμε στο τηλέφωνο. Σε όλους θέλουν να δημιουργούν κόντρες οι κακεντρεχείς άνθρωποι» δήλωσε.


Πηγή: yupi.gr