Η σχέση τους πέρα από επαγγελματική, αφού η Ρούλα Κορομηλά ήταν υπεύθυνη για την εκπομπή Κους Κους, ήταν και φιλική. Μέρα νύχτα μπαινόβγαιναν οι συντελεστές της εκπομπής στο γραφείο της Κορομηλά στην Κάντζα και οι φιλοφρονήσεις πήγαιναν σύννεφο. Μάλιστα η ομάδα του «Κους Κους το μεσημέρι» φρόντιζε να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στη Ρούλα Κορομηλά κάθε φορά που το όνομά της δεύτερης «έπαιζε» στα θέματα της μεσημεριανής εκπομπής.

Παρόλα αυτά, όπως αποκάλυψε η ίδια η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, έχει να μιλήσει με την Ρούλα από τότε που έμαθε για το «κόψιμο» της εκπομπής της. 

«Δεν έχω μιλήσει με την κυρία Κορομηλά στο τηλέφωνο. Η τελευταία φορά που την είδα και της μίλησα ήταν στην τελευταία μας εκπομπή στις αρχές του καλοκαιριού»
, ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα - ανανεωμένη και με νέο look που της πάει πολύ- και άφησε σε μας τα συμπεράσματα.

Φαίνεται πως η ανθοδέσμη που είχε προσφέρει η Ρούλα στην Κατερίνα στην τελευταία εκπομπή του Κους Κους, ήταν ο δικός της τρόπος αποχαιρετισμού, αφού όταν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής έπεσαν... μην την είδατε τη Ρούλα...

... Η οποία Ρούλα ξέρει να λέει καλά λόγια στους ιθύνοντες του ALPHA μόνο για την «προστατευομένη» της Έλενα Παπαβασιλείου, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις «λυκοφιλίες» που επικρατούν στον χώρο της τηλεόρασης.
 
Φ.Π.