Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Λάμπης Λιβιεράτος.  
Ο τραγουδιστής μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που περνά, τόσο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, η οποία σαφώς τον έχει επηρεάσει, αλλά και λόγω της ανατροπής στην προσωπική του ζωή, αφού εκείνος και η Εύη Αδάμ δεν είναι πια μαζί. «Τα πρωινά είναι λίγο δύσκολα, για να σου πω την αλήθεια», ανέφερε, μεταξύ άλλων, εξηγώντας πως πλέον ζει μόνος του. Αμέσως μετά, με την Ελένη Μενεγάκη να τον ρωτά «Πώς είναι να ξυπνάς μόνος σου, ενώ είχες συνηθίσει να ξυπνάς σε ένα σπίτι με φωνές, καυγάδες, φιλιά,…οτιδήποτε…», εκείνος δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή του: «Θέλεις τώρα να με συγκινήσεις; Είναι δύσκολο. Πολύ» αρκέστηκε να σχολιάσει.  

Η παρουσιάστρια του Alpha επέμεινε στην ερώτησή της, προσθέτοντας πως προσπαθεί, παρ’ όλα αυτά, να προσεγγίσει το θέμα διακριτικά, και ο Λάμπης Λιβιεράτος, συνέχισε: «Ναι, αλλά θίγεις το πιο ευαίσθητο κομμάτι (σ.σ.: αυτό της απουσίας των παιδιών του, και συνέχισε: «Θέλει δύναμη… Τα λατρεύω».  

Βουρκωμένος πλέον, ο γνωστός τραγουδιστής ζήτησε από την οικοδέσποινα της εκπομπής να βγουν σε break.
Μετά το τέλος του διαφημιστικού διαλείμματος, η συζήτηση δεν επέστρεψε στην προσωπική ζωή του καλεσμένου και, λίγα λεπτά αργότερα, στο τέλος της συνέντευξης, η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε: «Επειδή δεν ξέρω πώς είναι η διάθεσή σου, να σε πάρω μαζί μου στον καναπέ (με τους υπόλοιπους συνεργάτες) ή όχι;» και εκείνος δέχθηκε, με την παρουσιάστρια να προσθέτει: «Εντάξει, μην μου πεις όμως μετά τίποτα».


Πηγή: yupi.gr